Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се създават новите модели автомобили..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

E, за каското е логично. Освен ако премията не е 100%. Все едно да застраховаш в ДЗИ автомобил за рали. Никой няма да ти плати цялостно боядисване на джип с "перла-металик", щото в събота си си направил кефа. И тук е проблемът - всяка щета си я плащаш като поп. Да, обаче не са предвидени за лесни и най-вече евтини ремонти и единствената емоция с тях е да не ги одраскаш. Освен ако вместо хеликоптер си си купил Крузър 120. Не питам колко му струва бронята, фарът или джантата. Ама няма страшно. Натъпкан е с помощни drive assist програми за 20 000, които никога няма да ти потрябват, защото не смееш да слезеш от асфалта.

Обаче това с гаранцията не е майтап и там вече е страшното. "Неправилна експлоатация" е много ключов термин.

Автомобилостроенето е доста сложно нещо и колите отдавна не са само транспортно средство. На новите офроудъри ръгането в каманака им е последно съображение. На който му се чете: http://skromni.virtualave.net/cgi-bi...e.pl?social&29

Коментар

Работя с Алианц, супер точни са при тях съм всяка седмица, дори ми помагат във формулировките на обясненията, например : "на пътя имаше паднали скални отломки, които не успях да заобиколя и се стигна да серия от удари по дъното на колата което предизвика следните щети:
      - следва списък от поражения като след взрив...

Гаранционната поддържка от Мотопфое е перфектна..
      До гаранията на Toyota - та, все още не съм опрял..

Навремето се изгорих с боклуците от "Юпитер" защото застраховах всичките си коли /а те не бяха малко / наведнъж с пълно каско и после от сума ти щети, които си бяха редовни не ми платиха нищо..

Сега вече много внимавам със застрахователя..

Коментар

В нашия случай - с джиповете извращенията са пълни - BMW, Туарег, и т.н.
        Мисля си, че малко опростяваме нещата - това са огромни интернационални компаний с маркетингови отдели колкото армия и едва ли подхождат толкова просто. Те правят това. което се търси на пазара или както обича да казва някой тук "и една бройка да е направена, щом има кой да я купи не бива да се отрича!". И обратното, бих добавил аз - щом масовото производство е това значи това се търси!
        Значи ние сме останали малцинство, тясна ниша както се казва!

Коментар

Това е било вярно примерно до войната. Сега търсенето се формира не от потребностите а от рекламата. Демек производителите налагат нуждата от купуване. Това е то истинската победа на миячите на мозъци.
          Да не би бръснатите ташаци например да са израз на повече мъжественост? Това са просто повече пари за производителите на самобръсначки. Иначе какъв е смисъла да се рекламира нещо самоочевидно необходимо? Като бръснач с деветнаесе остриета брато, не е кво да е!
          "Пийте вода! Полезната и вкусна напитка!" И малоумниците купуват станции за поливане на двора на вилата си, на брега на реката. "Щото всички вече са си купили беее, айде и ниеее пъъък ..." А окончателните идиоти и вземат заем от банката за това, и после го гладуват. Ама са щастливи, щото имат Х-5. И го оставят на асфалта и чакат да дойде "един от селото" да ги хвърли с УАЗката до собствената им дядова къща която вече е "ранчо", но дълбоко го презират и са убедени че те имат супер джип а той - не ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X