Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся сервиз за акумулатори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся сервиз за акумулатори

Необходим ми е сервиз за акумулатори. За доста кратко време отказаха 3. Надявам се ако може да се спаси някой от тях. Някой ползвал ли е подобни услуги?

Благодаря предварително!
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

До: Търся сервиз за акумулатори

Какво значи отказаха? Направи им два цикъла на заряд и разряд с малка консумация и ако не стане ги пиши бегали. Ако се е разпаднало оловото или са се запушили порите му няма какво да им се направи.

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
      Необходим ми е сервиз за акумулатори. За доста кратко време отказаха 3. Надявам се ако може да се спаси някой от тях. Някой ползвал ли е подобни услуги?

Благодаря предварително!
      Булевард "България", веднага след магазина на "Лексус". Не съм имал нужда да ги "тествам", но винаги има много клиенти и съм чувал хубави работи за тях.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
        Какво значи отказаха? Направи им два цикъла на заряд и разряд с малка консумация и ако не стане ги пиши бегали. Ако се е разпаднало оловото или са се запушили порите му няма какво да им се направи.
        Под "отказаха" имам в предвид - зареждаш вечерта, сваляш на колата, пали на вротия зъб, возиш се цял ден, а на другата сутрун няма ток за централното да отключи. Проверяваш консумацията при включена аларма - не е от нея. И така 3 акумуматора на различни коли. Според мен причината е, че беше студено.

На разряд с малък товар (5W крушка за габарит) държат преди да паднат до 11.5V.

За да не ги прецакам тотално искам да ги прегледа някой, който разбира повече от мен и ако е възможно да върна в употреба поне един. Нямам уред за измерване на плътността на електролита. Колеги от работата ме посъветваха да потърся сервиз, тъй като разполагат с апаратура, с която по косвени измервания може да оцени състоянието на акумулатора - сулфтизация, закъсили клетки и т.н.
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнение
          Булевард "България", веднага след магазина на "Лексус". Не съм имал нужда да ги "тествам", но винаги има много клиенти и съм чувал хубави работи за тях.
          Благодаря, ще потърся координати.
          Аз не вярвам в чудеса!
          Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
            ...Нямам уред за измерване на плътността на електролита...
            Еми купи си. Струва 4-5лв. Имаше в Практикер например.

За нови акумулатори ли става въпрос, или на незнайно колко годишни?
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За нови акумулатори ли става въпрос, или на незнайно колко годишни?[/QUOTE]

Единият е на около 2 години, другите са на по 4 години.
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X