Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стоманена тел - от къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стоманена тел - от къде?

Става въпрос за закалена,или незнам как се води,...дето не се огъва,или поне не лесно.
    Търся си такава тел,дебела от 3 до 5 мм.дълга 4-5 метра.
    В Бургас вече разбрах ,че няма такова нещо
    Затова пускам тема,ако някой знае и сподели от къде може да се намери,ще съм благодарен.

До: Стоманена тел - от къде?

Търси пружинна тел. В приличните магазини за метали. Па и там имате кораборемонтен завод, Нефтохим, много нещо имате ...

Коментар

Също можеш да използваш средното носещо жило от алуминиевите проводници на далекопроводите. То е стоманено, закалено, че и поцинковано. Вечно. Питай някой манго, те им взимат "алумина", а това не им трябва

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        Търси пружинна тел. В приличните магазини за метали. Па и там имате кораборемонтен завод, Нефтохим, много нещо имате ...
        Ми то хубаво,ама като нямаме прилични магазини за метали...
        Пък и от КРЗ и НХК като няма кой да ти даде(ако има),тряа ги крада ли

Ако някой може да намери,и да ми изпрати (малко нахално) ,
        поемам всички разходи !!

Коментар

Провери ли в "Метални изделия", бившия "Георги Димитров"?
          Ако там няма, или не те устройва, обадими се, ще ти дам телефоните на една фирма в Ст. Загора - "Варианти", произвеждат пружини.
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
            Провери ли в "Метални изделия", бившия "Георги Димитров"?
            Ако там няма, или не те устройва, обадими се, ще ти дам телефоните на една фирма в Ст. Загора - "Варианти", произвеждат пружини.
            То завода май вече не работи,до колкото разбрах,а във фирмения им магазин няма-все едно влизаш в селски магазин май продават каквото е останало на склад.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
              Също можеш да използваш средното носещо жило от алуминиевите проводници на далекопроводите. То е стоманено, закалено, че и поцинковано. Вечно. Питай някой манго, те им взимат "алумина", а това не им трябва
              Иди в някоя подстанция или клон на ел.разпределение.
              Land Rover Discovery:
              - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
              Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                Ми то хубаво,ама като нямаме прилични магазини за метали...
                Пък и от КРЗ и НХК като няма кой да ти даде(ако има),тряа ги крада ли

Ако някой може да намери,и да ми изпрати (малко нахално) ,
                поемам всички разходи !!
                Значи,на Панаира говорих с фирма вносител на пружинна тел от Корея.Даже до сега трябваше да съм отишъл,по принцип ми трябва 1.5 мм. и те имаха.Ако искаш ще отида тези дни,че и без това се опасявам да не са продали точно тази дебелина.Напиши какво точно търсиш.Мога да ти го пратя с куриер и наложен платеж,или пък да ви свържа и ще ти го изпратят те.Нещо такова може да се завърти.

Коментар

"ЖИТИ"- русе.Най-големия производител на тел и телени изделия в Балгария(поне така знам)
                  "Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя. "о8894оЗ81З

Коментар

Мисля си за оградна тел. Навремето ми бяза попаднали няколко парчета он разплетена телена ограда. Малко е играчка първо да го размотаеш.
                    но не знам всъщност за какво ти трябва - така получената тел не е много права...

Коментар

От: До: Стоманена тел - от къде?

Здравейте на всички. Адски ми е нужна вашата помощ. Къде в България мога да намеря неръждаема пружинна тел 0,2мм? Ако някой знае нека ме насочи

Коментар

От: До: Стоманена тел - от къде?

Първоначално публикуван от kateri4kata94 Преглед на мнение
                        Здравейте на всички. Адски ми е нужна вашата помощ. Къде в България мога да намеря неръждаема пружинна тел 0,2мм? Ако някой знае нека ме насочи
                        Фирмата която предлага пружинни телове е Г2 ООД - Пловдив. Зарко Хазарян е човека който ти трябва. Мисля че имат сайт. Ако нещо не става обади ми се на 0889 522 036.
                        Сещам се и за Федер Универсал - произвеждат пружини.
                        АИГ-Заваряване ООД
                        Заваръчни апарати "DEL"
                        http://www.aigwelding.com
                        0889 522 036

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X