По повод тази тема: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=225524, за или против сте затъмняването на задните странични стъкла, говорим за разрешеното в момента за нашата страна, затъмняване на задните стъкла при наличието на огледала за задно виждане?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Анкета, за или против затъмняването на задните странични стъкла
Свий
X
-
От: Анкета, за или против затъмняването на задните странични стъкла
На всичките ми коли са затъмнени,на личната почти на 100% със сертификат по тюф.На джипа също,на работната отзад е затъмнена направо с ламаринаGalloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеАз пък да попитам за целта на темата.
И значението на получените резултати.
Коментар
-
Аз пък най-мразя да карам след някой със затъмнени стъкла! Убива ми видимостта напред и се налага да отпускам тройно повече разстояние между мен и затъмнения.Хубаво е човек да може да вижда и пред предния какво се случва нали?
Real Recognize Real
Коментар
-
Първоначално публикуван от gh0sts Преглед на мнениеАз пък най-мразя да карам след някой със затъмнени стъкла! Убива ми видимостта напред и се налага да отпускам тройно повече разстояние между мен и затъмнения.Хубаво е човек да може да вижда и пред предния какво се случва нали?
Коментар
-
Фабрично затъмнени е едно , фолио от битака е друго.
Ако някой го кефи мутренското излъчване , мен не ме е страх или срам да ми се гледа физиономията. Климатика се справя прекрасно със задачата си за да има нужда да му помага фолиото.Фиат Купе
Опел Фронтера В
Мицубиши Паджеро Пинин
Коментар
-
Първоначално публикуван от novatech Преглед на мнениеФабрично затъмнени е едно , фолио от битака е друго.
Ако някой го кефи мутренското излъчване , мен не ме е страх или срам да ми се гледа физиономията. Климатика се справя прекрасно със задачата си за да има нужда да му помага фолиото.
Коментар
-
Първоначално публикуван от novatech Преглед на мнениеФабрично затъмнени е едно , фолио от битака е друго.
Ако някой го кефи мутренското излъчване , мен не ме е страх или срам да ми се гледа физиономията. Климатика се справя прекрасно със задачата си за да има нужда да му помага фолиото.Ти май не загряваш, че се коментира САМО разрешеното от законът затъмняване. Законът НЕ позволява да си криеш "мутрата" , както ни вменяваш.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар