Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Компресор за гуми 12В

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Компресор за гуми 12В

Моя от Лидл превърта манометъра като го затапя .

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
      Лидълското се пуска да работи и се навива на вентила.Ако спира на 3 бара ,пробвай мотора да работи,13-14 волта се усещат на компресора,ако пак спира,остави го да поработи,да се разработи.Ако пак спира го върни без никакви ядове.Моето със смачкан маркуч вдига 8 бара.
      Ще го пробвам утре по този метод и ще пиша за резултата .
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Ако спира по налягане е от недостиг на ток за което обикновено не е виновно компресорчето.

Впрочем това им е дежурен проблем на тия запалковите - от запалката, по жицата, по жицата и половината волтове се изгубили.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Ако спира по налягане е от недостиг на ток за което обикновено не е виновно компресорчето.

Впрочем това им е дежурен проблем на тия запалковите - от запалката, по жицата, по жицата и половината волтове се изгубили.
          Да ама малкия ментак не спира............преди две години когато го купих напомпи 4 гуми една след друга ...с малки почивки .

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
            Да ама малкия ментак не спира............преди две години когато го купих напомпи 4 гуми една след друга ...с малки почивки .
            Малкият ментак харчи по-малко ток и по-малко смачква напрежението. Е, и помпи по-бавно де ама като ти е смотана запалката ще работиш с такъв.

Коментар

Малкият ментак харчи по-малко ток и по-малко смачква напрежението. Е, и помпи по-бавно де ама като ти е смотана запалката ще работиш с такъв.
              Ти запалка в УАЗ виждал ли си ...малкия е с крокодилчета. А иначе имам монтирано гнездо за запалка / зарядно ...та там включвам новия.

Коментар

Вържи го към акумулатора . И аз във Витарата имам проблеми заради запалката. Прави сигурно 1л/мин, върти като асматик велосипед по баир. Ама като го вържа на другата кола няма нищо общо - направо ще хвръкне. Тая вечер му събрах запалка с дебели кабели и щипки, че да мога да го ползвам и във Витарта.

Коментар

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение
                  Вържи го към акумулатора . И аз във Витарата имам проблеми заради запалката. Прави сигурно 1л/мин, върти като асматик велосипед по баир. Ама като го вържа на другата кола няма нищо общо - направо ще хвръкне. Тая вечер му събрах запалка с дебели кабели и щипки, че да мога да го ползвам и във Витарта.
                  За да го вържа към акумулатора трябва преходник със щипки. Не искам да режа оригиналното заради гаранцията.

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                    За да го вържа към акумулатора трябва преходник със щипки. ...
                    Спретваш си един срещу 10-тина лева за материалите. И аз се бях засилил да го тунинговам тотално, даже мислех да елиминирам и ключето, но стигнах до твоята мисъл за гаранцията и също ще сглобявам отделна "запалка" с щипки.
                    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                    Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                      Спретваш си един срещу 10-тина лева за материалите. И аз се бях засилил да го тунинговам тотално, даже мислех да елиминирам и ключето, но стигнах до твоята мисъл за гаранцията и също ще сглобявам отделна "запалка" с щипки.
                      Ще стане ако се разработи ...нормално

Коментар

Е тъй де, трябва си преходник . Имах налични части - събрах си.

Днес пуснах компресора през преходника - и на витарата работи нормално. Разликата беше много сериозна от преди когато беше през запалката. Не е като големия офроуд компресор дето дърпа 20+ ампера, ама и тоя върши работа за донапомпване. Пък и се разпъва по-лесно.

Коментар

Никога не позволявайте на гаранционните условия да ви пречат да си ползвате вещите! Сложете адекватно дебел кабел и щипки. Ключето вероятно също е бошлаф.

Коментар

Никога не позволявайте на гаранционните условия да ви пречат да си ползвате вещите! Сложете адекватно дебел кабел и щипки. Ключето вероятно също е бошлаф.
                            Абсолютно подкрепям казаното !

Ше дам тъп пример с мен.
                            Двата ми задни амортисьора са доста дебели и не можеха да влязат, особено покрай колоната на панхарда.
                            Набих им по няколко чука на металните прахозащитници, въпреки че току що бях дал 400+лв. с отсъпките за тях, и 25 месечната ми гаранция падна на момента.
                            Повече от две години ги ползвам, и не са мръднали.
                            ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Ако е до гаранцията за лидълското компресорче, според мен с разпояване на запалката от кабела, след това безпроблемно може да се върне до фабричен вид. Още със закупуването направих тази процедура и определно има разлика, защото явно витарските запалки не са особено силни. Културно се разглобява, нищо не се чупи или кърти, разпояват се две спойки и това е голяма философия.

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение

55 или 60 лв.ми каза.Също били читави,вземали ги освен за гуми и за лодки.Понеже преди в половината магазини имаше 12 в.компресори,а днес на доста по малко сергии ми казаха че и при вносителите нямало,евентуално другата седмица...Това го има налично.
                                Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                                Мерси,
                                Тоя може да стане с уговорки, гледам няма пластмаса, ама пак малък дебит ...
                                Бацко, това е същото лайно, като това, което ти бях дал, само дето моето е малко тунинговано - липсват му декоративните пластмаси!

п.п. а че няма пластмаса се лъжеш дълбоко!
                                В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X