Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Компресор за гуми 12В

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Компресор за гуми 12В

... за триене
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

[QUOTE=turtey;3036467]4Х4=16

ПП E]

Ми не си прав,не е като да не ползвам такива,в неделя свалях кормилната рейка на кията за втулки,натегнах я много и като караш и навиеш волана не се връща сам,та докъто тествах поне три пъти помпих и спадах гумите,за 5 Мин ги помпи всичките от 1.5 до 2 бара
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Лошата е че ВСИЧКИ компресори за гуми които съм виждал имат това изискване.
        Т.е. не си виждал нещо читаво

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:viair.jpg
Прегледи:1
Размер:128.4 КБ
ID:5731665

Това е за Viair
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Имам Лидълското от предишни прИмоции. Бавничко е , но доста пъти съм го тествал с 20-25 минути работа (толкова му отнема да напомпа един голям спален дюшек). Проблема после е , че трудно го хващам за да си го прибера
          2015 KTM EXC 450 six days Argentina
          Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Казали са хората - голям залък лапни, голяма дума не казвай. Бях се засилил да му качвам други кабели и щипки на лидълското творение, но щом видях, че трудно ще се възстанови в оригинален вид при евентуална повреда, мераците ми отминаха, а уж нямам габровска жилка. Все пак реших да спретна едно гнездо за запалка с щипки, което да се закача директно на акумулатора. Така поне оригиналните гнезда на джипката ще си останат читави.
            Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
            Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Т.е. не си виждал нещо читаво
              ...
              Това е за Viair
              И? 33% срещу 20% за онова горното. Виждал съм и такова с 50% ама то всъщност няма значение - като е мощен не набира 10 минути и гумите са готови.

Коментар

Заливайте му главата с вода (ако може без да попада в смучката). Няма голям малък, всички го обичат.
                А тези простотии се правят от името на всички ни.
                Даника
                Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  И? 33% срещу 20% за онова горното. Виждал съм и такова с 50% ама то всъщност няма значение - като е мощен не набира 10 минути и гумите са готови.
                  100 е Ясене, не гледаш внимателно

ПП пак казвам, ясно е че работи и това за 30 кинта, просто се търси нещо в друг клас. За мое съжаление се оказва че няма евтин вариант
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

100 пси не са режим за автомобилна гума. При нормалните за гума налягания нищо чудно и 100% да е.

Коментар

Ето го въпросния:

http://www.viaircorp.com/450C.html
                      Разбира се цената е зловеща - в ибей го намирам на има нма 250 паунда

Коментар

Купих си лидълското. Прибрах се в къщи. Включих го в запалката на джипа. Каза мяк и умря. И това без да го слагам на гумата. Проверих му предпазителя, здрав е, проверих запалката, здрава е. Е отидох в лидъл, казах че не ме кефи и им го върнах. Дадоха ми парите и грам не протестираха.
                        Тази земя, по която тъпча сега,
                        тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                        тази земя – не е моя земя,
                        тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          Ето го въпросния:

http://www.viaircorp.com/450C.html
                          Разбира се цената е зловеща - в ибей го намирам на има нма 250 паунда
                          По щатско няма ли го?

п.п. в амазоня е под 200 доларес...
                          В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
                            Купих си лидълското. Прибрах се в къщи. Включих го в запалката на джипа. Каза мяк и умря. И това без да го слагам на гумата. Проверих му предпазителя, здрав е, проверих запалката, здрава е. Е отидох в лидъл, казах че не ме кефи и им го върнах. Дадоха ми парите и грам не протестираха.
                            Колегааа, седя си сам и умирам от смях !

От 2-3 дена се чудя дали съм се прецакал, че ме беше яд за гедорето миналата година, но този път май съм си спестил проблеми.

... добре, че са ти върнали парите без разправия.
                            ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                              ... добре, че са ти върнали парите без разправия.
                              Лидл винаги връщат парите без разправия. Но пък не съм вземал оттам нещо което направо да не работи.

Коментар

Аз па си пазарувам от там редовно и повечето неща са си напълно ОК, особено с оглед цената. Много добър пример е зарядното за акумулатори... А и на масто повечето неща може да се поразгледат и като се има предвид, че нещо ,ако струва жълти стотинки и и изглежда шит, то най-вероятно си е шит...
                                В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X