А къде ги видя, че в сайта им не я виждам, отделно по сайтовете с брошурите са само до 16.10 ?
ПП: Предполагам това е компресора. www. lidl-service.com/cps/rde/SID-3174B73B-B35DACB0/lsp/hs.xsl/product.html?id=190114657&rdeLocaleAttr=bg&title=%D0%9C%D0%98%D0%9D%D0%98%20%D0%9A%D0%9E%D0%9C%D0%9F%D0%A0%D0%95%D0%A1%D0%9E%D0%A0%20UMK%2010%20B2
Е го е къде е понеделник.
Метален ли е или пластмасов?
ПП Ако е тоя с 35 л/мин съм не мерси
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Преди три часа се чух с моя приятел с възглавниците, че след оня ден само компресори и фитили са ми в главата.
Въпреки че на пациенти слага двуцилиндрови, изцяло алуминиеви, компресори,
в неговият си кемпер е сложил едноцилиндров, 85 литров, с пластмасова глава за 70лв.
Каза, че си работи перфектно, само че не даяни на продължителна работа.
Утре ме е поканил на тест, да ми спада и помпа гумите.
... но ако лидълските си заслужават, скачам !
ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Вчера рапидка ми беше изравнила налягането на една от гумите с атмосферното.
Един приятел пристигна с еднобутален вромоски компресор, който дефлорирахме.
Гумите ми са 255/75-15.
Бях приятно иненадан когато за около минута направи 2.5атм.
Въпреки това, мисля да си взема двуцилиндров, ако намеря офлайн за прилични пари, че искам да го барна преди да го платя.
Имам лидълско компресорче от две години . Не е върха но върши работа . Няколко пъти ме е спасявало един път напомпа гума на камиончето до 4 атмосфери . За парите си е повече от добро .
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар