някои знае ли каде има майстор който може да ми направи еднигумени  маншони, има голяма вероятност да му намеря и матрица

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

направа на маншони

Свий

X
- 

Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
 - 

До: направа на маншони
Това е мястото, но не съм виждал да правят маншони като за карета.Първоначално публикуван от taran Преглед на мнениеhttp://www.econ.bg/companies158/company105904.html и тези правят маншони.
Коментар
 - 

Я се разтърсете за неопренови маншони. По-трудно се късат и се разтягат много та стават един размер за много модели.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
 - 

Неопреновите не са приложими обаче за бързи машини като американскитеПървоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеЯ се разтърсете за неопренови маншони. По-трудно се късат и се разтягат много та стават един размер за много модели.
,нито за кардани със CVJ . Раздуват се от центробежните сили при висока скорост,закачат се, и се късат.
Посочената Дурафлекс работи с термопластичен еластомер .
Коментар
 - 

Ако имаш матрицата, шепни на лични,и ще ти дам поне три места със опит точно в областа на маншоните. Какво е твоето предположение за толкова честото късане ?Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнениенякои знае ли каде има майстор който може да ми направи еднигумени маншони, има голяма вероятност да му намеря и матрица
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар