Обява

Свий
Няма добавени обяви.

лайтбар

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• лайтбар

От 2R ми пратиха ей такава хубавиня. Специален екземпляр с 4000К диоди. И се замислих за монтиране.

Първоначално го мислих за между роговете на булбара. Закачено над предното стъкло обаче осветява по-добре, стига да има как да се закачи.

То обаче се оказа неочаквано тежко за нефелната рамка на предното стъкло на УАЗ, а рамката е единственото твърдо нещо там (другото е текстил). По този повод се замислих - как може да се постави нещо на покрива на кола-палатка?
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от Ясен; 25-03-16, 21:10.

От: лайтбар

Колко (и на къде) свети т'ва?
    - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
    - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

След снимките добавих и обясненията.
      То е ей-това http://2r-bg.com/bg/led-auto/227-led-galaxy-36w.html ама понеже е 4000К изпълнение предполагам са се изгубили нещо като 5% от официалните 10800 лумена. Ама това теоретично де, нямам с какво да меря.

Насочването му е нещо като къси и дълги светлини едновременно. Не съм изпробвал още доколко е фокусирано надалече - на моята улица нямам сгодна дължина.

Коментар

Те как е при мен ...Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0252.jpg
Прегледи:1
Размер:195.4 КБ
ID:5707817 и с бризентов покрив може така .
        На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Турни го под капака пред радиатора. И една мрежа пред него за разкош.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Предложение - не го туряй на Ужаза, на рендето го сложи и без друго по ще го ползваш.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

[offtopic]
              На едната снимка кантара показва 3.7кг, на сайта пише 6кг.
              [/offtopic]
              “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
              Walter Rohrl
              GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                Те как е при мен ... и с бризентов покрив може така .
                Уточнявам: тежи 10 пъти повече от твоите фарове. На брезентовия УАЗ няма къде да закача опората която да пречи на това желязо да се клати напред-назад.

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                Турни го под капака пред радиатора. И една мрежа пред него за разкош.
                Приблизително там беше и оригиналният замисъл. Чак вътре зад мрежата няма да го вкарвам, но булбарът ще го пази. Само че като е горе осветява доста по-добре.

Коментар

Ясене, аз няма никакви грижи да го наместя където искам по Франко.
                  Та мога да те отърва от главоболието да мислиш за монтажа

Бъзикам се де, ама ако беше някой със светлосив ник-досега да са го насрали от бъзик, благодари се, че си ЯСЕН.
                  Има много решения, вклщючително и да го лепнеш с тиксо на предния капак.
                  Не си глупав, а пускаш глупави теми, осъзнай се бе.

Ааа, то поредното супермодераторче ти е взело мислите, и те временно са излезли от главата ти, простено ти е.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                    Предложение - не го туряй на Ужаза, на рендето го сложи и без друго по ще го ползваш.
                    Първо, ако много ми хареса винаги мога да поръчам още един от 2R. И второ, аз УАЗа го карам всеки ден.

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                    На едната снимка кантара показва 3.7кг, на сайта пише 6кг.
                    Ти ме замисли. Отивам да калибрирам кантара!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Уточнявам: тежи 10 пъти повече от твоите фарове. На брезентовия УАЗ няма къде да закача опората която да пречи на това желязо да се клати напред-назад.
                      .
                      Може ...на надлъжната тръба над вратата .
                      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Една лека тръбна конструкция няма да го загрози, не рендето де, а защо Уаза !? То и Еспаса е достатъчно грозен и страховит, че да плаши останалите по пътя.
                        Виж ако е извън пътя си иска малко повече мерак за Реното, но пак става. Има живи свидетели.
                        подаръци за мъже от FACOM
                        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Така. Кантарът е реабилитиран, теглото си е толкова. Или са ми пратили усъвършенстван модел, или ония 6кг са за целите на куриерските такси - заедно с опаковка, кабе'яци, реленца и малко удар в кантара.

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                          Може ...на надлъжната тръба над вратата .
                          Тя е покрита с брезент, който трябва да подлежи на махане и да е плътен. Ще огледам.

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                          Една лека тръбна конструкция няма да го загрози
                          То това е част от по-големия въпрос - как да се сложи покривен багажник на палатка. Ама този въпрос ми е само теоретичен - от УАЗ експедиционна кола не става и аз нямам такова намерение.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            ...ако беше някой със светлосив ник-досега да са го насрали от бъзик
                            Може, ама не съм със светлосив ник.

Нямам твоето лекомислие с телеподаващото и металорежещите машини. Написах вече - план има, обсъждаме само възможни подобрения.

Коментар

Тогава накови 7-8 нит гайки на горния край на рамката, ама с периферия, че са два вида и за тях хвани тръбата.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X