Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕЛЕКТРОАГРЕГАТ inverter

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ЕЛЕКТРОАГРЕГАТ inverter

Здрявейте,
    Предстои ми закупуването на електроагрегат.
    Колебая се между Honda EU 30 is и Honda EU 20 i.
    От многото хвалебствия на продавача (Kirov Bosh) разбрах само едно: да не бързам...
    Търся Вашето мнение.
    Последно редактирано от haflinger; 19-11-07, 18:52.
    “Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”.
    Б.Франклин

До: ЕЛЕКТРОАГРЕГАТ inverter

Ямаха са добри агрегати според повечето хораНека каже някой който ползва често агрегат и то при по продължителна работа
    Последно редактирано от TRAPERA; 19-11-07, 18:03.

Коментар

Основното ми притеснение е ... ниската цена в Киров-Бош. По руските и др. сайтове ги намирам х2... Да не би да са "Made for the Near East..."
      Че в такъв случай цената е без значение

(По отношение цена - качество, виното на аванта е без конкуренция )
      Б.Франклин

Коментар

Имаме и ползваме агрегат Honda EU20i. Уникално добър, перфектен... това мога да кажа за него. Много тих, пали с леко подръпване, работи добре, харчи малко, може да работи паралелно с друг такъв и заедно да дават общо в един контакт сумарната си мощност... нещо важно за мен. Сравнително малък и лесно преносим. Не бих си купил по-големия ако ще трябва да го нося. По-добре два такива в паралел...
        VPetrov.photography

Коментар

Понеже (при нашия начин на релакс) агрегата се пали само вечер, а тогава трезви са само (някои) жени, то искам да е удобен за женска ръка. Затова се колебаех м/у двата - EU 30is е с електростартер. До сега ползвах Brich & Straton 3KW (не съм сигурен в правописа). Голям екшън беше . А предишния - руски, ама поне имаше стартер. Абе аман от мъки.
          Б.Франклин

Коментар

Интересно. Газова уредба за пропан - бутан (LPG) за Honda 20i.
            http://www.hondagenerator.co.uk/pages/HondaEU20i.htm
            Откъде ли може да се намери в България?
            Б.Франклин

Коментар

Първоначално публикуван от haflinger Преглед на мнение
              Интересно. Газова уредба за пропан - бутан (LPG) за Honda 20i.
              http://www.hondagenerator.co.uk/pages/HondaEU20i.htm
              Откъде ли може да се намери в България?
              Да се газифицира електрогенератор е тривиално, но конкретно този ще изгуби доста от user-friendliness (и на вид, и за употреба). От страницата изглежда, газът да е заводска опция.

Коментар

Ми това с газифицирането на агрегата е елементарно.

Коментар

Агрегата е налице. Honda EU 20i. Даже спаси (а може би попречи) на приятното прекарване на една студентска група във вила в планината по нова година .
                  Но шок и ужас: Кабела за куплиране на два агрегата е ... 350лв. В Киров ми казаха, че досега не са внасяли (то с тази цена едва ли ще внесат някога).
                  Умувам, умувам - няма какво толкова да има по трасето на няколко метра двужилен многожичен кабел 10-на кв.мм.

Ако греша - поправете ме. Ама 20% от цената на агрегата няма да дам за това чудо.
                  Не може да няма нещо "подобрено".
                  Б.Франклин

Коментар

Не е вярно че не са внасяли защото точно от тях сме го купили... вярно е че чакахме 3 месеца но както и да е... Но не бих рискувал с нещо което ще повреди агрегата... Иначе нищо особено не е...
                    VPetrov.photography

Коментар

Абе с. Търново.....
                      Спам, ама се извинявам: Към Венци - бях пуснал една тема оня ден със заглавие "Тъжна вест". Става дума за сбирка на G-класите. Нещо не я виждам.

А за агрегата - лични благодарности. Твоя съвет много ми помогна! Само кажи в каква бутилка да са
                      Последно редактирано от Yordan Kolev; 17-01-08, 10:51.
                      Б.Франклин

Коментар

Какво представлява тоя куплиращт кабел.

Абе с. Търново.....
                        Спам, ама се извинявам: Към Венци - бях пуснал една тема оня ден със заглавие "Тъжна вест". Става дума за сбирка на G-класите. Нещо не я виждам.

А за агрегата - лични благодарности. Твоя съвет много ми помогна! Само кажи в каква бутилка да са
                        Преместена е в коша виж там.
                        Последно редактирано от Yordan Kolev; 17-01-08, 10:50.

Коментар

Малеее. И тука ли ме хвърлихте в коша. Е не ми върви в тоя живот

И къде е този кош, та да знам къде ми е мястото
                          Последно редактирано от Yordan Kolev; 17-01-08, 10:50.
                          Б.Франклин

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=25270

Коментар

...
                              Но шок и ужас: Кабела за куплиране на два агрегата е ... 350лв. В Киров ми казаха, че досега не са внасяли (то с тази цена едва ли ще внесат някога).
                              Умувам, умувам - няма какво толкова да има по трасето на няколко метра двужилен многожичен кабел 10-на кв.мм.
                              Всъщност, куплирането на два инвертора не е проста задача. Дали логиката, изпълняваща тази задача е в инвертора или в кабела, може да каже само някой, който го има.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X