Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Един добър продукт за миене

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Един добър продукт за миене

Дълго се двоумях дали да пусна този пост, но накрая се реших.
    Може би не съм уцелил точното място форум, та може да се премести според модераторските виждания.

Та:
    Работата ми е свързана с постоянно мръсни ръце от масла и прочие боклуци.
    Много трудно намирам качественна каша за миене, способна да върне чистотата до норма само с едно, максимум две измивания.
    Продуктът който искам да споделя е български, макар и с вносни компоненти, и е дело на Данчо- musovir, известен от темата за репелента.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20151103_131259.jpg
Прегледи:1
Размер:126.2 КБ
ID:6102267

Количество с размерите на едно бобено зърно измива приемливо, втората доза- идеално.
    Удобна опаковка (има и по-големи разфасовки), може да стои в джоба на вратата и е винаги на лице.
    Благодаря ти Данчо!
    Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

От: Един добър продукт за миене

Вземи си го в кофички. Вече почти съм свършил петата, откак го пусна във форума. Няма да го мериш в бобени зърна тогава, и ще се миеш по веднъж, вместо 2 пъти.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ама кофичката е терсене за в колата, а тубичката е навсякъде с мен вече четвърта-пета година (не е единственната де).

Коментар

Пробвал съм го - идеално е!
        Публикувайте отговор

Коментар

За момента най-доброто което ползвам,е каша за силно замърсени ръце на Косер.Ароматизирана е,мие перфектно със съвсем малко колчество и ръцете ми не се напукват.
          Трябва да тествам и този модел.
          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
            За момента най-доброто което ползвам,е каша за силно замърсени ръце на Косер.Ароматизирана е,мие перфектно със съвсем малко колчество и ръцете ми не се напукват.
            Трябва да тествам и този модел.
            То горното е същото, само че в тубичка.
            Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Такива тубички имам в раницата, по една в кашоните и в тоалетния несесер. По 1 кофичка в банята и гаража. Лошото е че тубичките са на финала, а нови няма. Данчо да се вземе у ръце ако обича.
              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Пробвал съм го ...
                Но!

Ползвам друго нещо.
                Пак от приятел от форума.
                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Аз пък исках да го пробвам(на musovir)-писах му-каза ок-нищо не получих...Може да беше претоварен човека...
                  Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнение
                    Аз пък исках да го пробвам(на musovir)-писах му-каза ок-нищо не получих...Може да беше претоварен човека...
                    Свирни ми, ще ти косна 2 от мойте тубета. Тела 088...е в профила ми.

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                    Пробвал съм го ...
                    Но!

Ползвам друго нещо.
                    Пак от приятел от форума.
                    Ми покажи го де, да се образоваме и ние...

Коментар

Имам в мотора,джипа,леката кола,служебната,и в колелото,а що да няма,в пловдив има поне на две места да се продава пастата на musovir
                      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                      Анатолий Пейчинов o8875о9815
                      https://dvrbg.com/

Коментар

А пробвали ли сте Марица. Мръсни дизелджийски ръце мие от веднаж, и най -важното според мене, кожате не се дразни, изсушава и напуква. А употребата при нас е ежедневна, дори ежечасна!

Коментар

И аз ползвам от години Данчовата паста, но за превозните средства имах една на Абро, безводна. За съжаление никъде не мога да я намеря вече. Мие поне толкова добре, но може да не се мие(ако няма вода), само се забърсва или със съвсем малко вода се измива перфектно. На съвсем друга основа.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                            ... ... . Мие поне толкова добре, но може да не се мие(ако няма вода), само се забърсва или със съвсем малко вода се измива перфектно. На съвсем друга основа.

За това става дума ....
                            Колега от форума я внася и продава. Не се пени, не е на сапунена основа ..
                            Разфасофката е кофичка.

Реклама не правя!
                            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Доста са добрите продукти.Обаче съчетани с "течна ръкавица" , без значение от производителя , винаги са показвали по-добри резултати.
                              Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X