Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моторен триен до 200 лв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Моторен триен до 200 лв

В Кауфланд има промоция тази седмица.От около 200 на около100лв.

Коментар

Това за което писах по-горе от бауто е 1,6кс/ 37кбс/ 35 санта нож. Верига Орегон дабъл гард/каквото и да значи/.

Коментар

Първоначално публикуван от palaza67 Преглед на мнение
        В Кауфланд има промоция тази седмица.От около 200 на около100лв.
        Минах и го погледнах - аз не бих дал 110 лв за това.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Имам един колега-страшен мундар.От него колите и джиповете отиват директно на скрап.Та този индивид,не обича да си купува дърва.Селото му е забравено от бога,и ходи и реже на воля.Получава някакъв душевен оргазъм,щом хване резачка,реже като за последно.Ползва някакъв китаец-Lion,в Казанлък на пазара са по 80-90 лева.По негови приказки,резачката е нарязала досега 120 кубика,и нямала грижи,като я кара с калпави масла.Ама знае ли човек,по принцип съм много резервиран към такива машини-китайци.
          Yamaha Yz450F
          Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
          Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Ми тя китайската машина е така,може да умре на втория кубик,ама може и 200 да нареже безгрижно всичко е на късмет там.

Коментар

Без да чета темата,не рискувай и не купувай подобно нещо,ако искаш да разчиташ на машината!
              Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Най доброто бюджетно решение е да чакаш коледните промоции на партнер в метро - обикновено пускат под 200 лв. Качеството и ергономията на китайските партнер и маккълъх е много по-близо до хускварна, отколкото до останалите. Лични наблюдения.
                Technical Rescue Direct - life lies in courage
                http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
                  Най доброто бюджетно решение е да чакаш коледните промоции на партнер в метро - обикновено пускат под 200 лв. Качеството и ергономията на китайските партнер и маккълъх е много по-близо до хускварна, отколкото до останалите. Лични наблюдения.
                  Е то в момента партнер и мак са си хускварна от доста време.
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Е да де.

Коментар

Именно. И за 200 лв е в пъти по добро от алтернативите. Иди в кой да е магазин и попипай тези и другите.
                      Technical Rescue Direct - life lies in courage
                      http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        Е да де.
                        Да де ама хубавите Хускварни започват от примерно 800 лв
                        Партнер/Мак имат някви по максимум 1.5 кс дето не стават за чеп за зеле в общия случай - не че нещо, просто си е слабо.
                        Имам брадва за такива клони. Даже и тя е Хускварна

Знам че малко се опитвам ба еба дявола в полет, ама ето на - на топмастер гаечните ключове вършат работа без да са Факом.

Коментар

Аз съм с най-малкия или може би втория по размер на ножа и т.н. Партнер и вече 3-4 година реже безгрижно джанки из Трънско Никакви оплаквания, но съвет - наистина вземи най-големия размер за бюджета или лекинко го увеличи последния. Това след като намериш марката, де...

Коментар

За тия пари читава Дружба или Урал Един познат търговец твърди че има много читава китайска за 120 лева . Въобще не съм я гледал защото имам Хускварна и Алпина .
                            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                              Да де ама хубавите Хускварни започват от примерно 800 лв
                              Партнер/Мак имат някви по максимум 1.5 кс дето не стават за чеп за зеле в общия случай - не че нещо, просто си е слабо.
                              Имам брадва за такива клони. Даже и тя е Хускварна
                              Е колко мощна искаш да е? Тия дето се продаваха тука бяха по 2кс

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                Е колко мощна искаш да е? Тия дето се продаваха тука бяха по 2кс
                                Ъхъ - те ти офертата от 2011 или 2012

Технически характеристики
                                Обем на цилиндъра 42 cm3
                                Мощност 1.6 kW / 2.15 hp
                                oбем на горивен резервоар 0.34 lit /
                                обем на маслен резервоар 0.2 lit /
                                mаслена помпа тип Automatic
                                дебит на маслото 4-8 ml/min
                                дължина на режещата шина 40 см
                                тегло без гориво 5.5 кг
                                допълнително оборудване:
                                - помпа за подкачване на гориво за по-лесен старт
                                - обтягане на веригата без инструменти

Цена за форума 390лв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X