Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бертване тръби
Свий
X
-
-
От: Бертване тръби
Близо до мен,ама требе да те водя!! Не че няма да ги намериш,ама ......!!
Или ми изпрати тия кюнци по куриер!!!Ще ти ги върна с берт!
088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
-
Ще ти се довлека другата седмица
На каква машина се прави или на ръка?
Питам щото е коляно реално и дали има ограниченияИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Не съм я виждал техниката,ама мислим да няма ограничение.Трябва само да е халумин,че джелязо не ставало! Май нещо на ръка го въртят.088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Аз си направих машинка преди 3 години, но за колена не става. Мъжка и женска ролка, плаващи рамена като ножица.. Едното на ножодържача, другото го притискам с навиване на един болт.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Хитро. Моята не знам дали ще може да направи на неръждаема.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеНе съм я виждал техниката,ама мислим да няма ограничение.Трябва само да е халумин,че джелязо не ставало! Май нещо на ръка го въртят.
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеАз си направих машинка преди 3 години, но за колена не става. Мъжка и женска ролка, плаващи рамена като ножица.. Едното на ножодържача, другото го притискам с навиване на един болт.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеМоже ли да щракнеш ено фото? Ясна ми е идеята, ма друго си е да го видиш на живоЗа заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеМоже ама утре вечер.
Пък и ако може да ми върши работа за в бъдеще що да не си го направя вместо да тормозя КрумИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар