Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тройник с кранче/клапан?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тройник с кранче/клапан?

Здравейте, колеги! Първо искам да се извиня, ако не пускам темата на подходящо място и се надявам някой модератор да я премести на нужното място, за което благодаря! Имам следния проблем: имам астра ф 1.7 тд от 1997 година, която я караме на олио. За съжаление обаче от няколко седмици не върви както обикновено на олио и ми се струва, че или ГНП-то се е задръстило, или има някакъв друг проблем, който не мога да го локализирам. Понеже "резервоара" ми представлява една туба 10-ка зад пасажерската седалка, ми се иска да направя една проста система за преминаване от нафта към олио и обратното. Системата е следната: трябват ми два тройника (фи-то за момента е без значение, ако може да ме насочите от къде мога да купя такива тройници във Варна, ще ми бъде от полза), които са с клапан или с кранче. Искам да свържа двата маркуча от резервоара и от тубата към тройника и третия изход да влиза в ГНП-то, а другият троиник да е на изхода на излишната нафта, като към другите му два края ще свържа другите маркучи за излишната нафта, които ще водят съответно към резервоара и към тубата. Просто искам да си улесня сменянето на горивото, като просто завъртя две кранчета, а не да си играя постоянно да снаждам маркучи и да ставам целия в нафта/олио. Та в общи линии искам да попитам от къде мога да намеря подобни тройници с кранче/клапан? Благодаря!

От: Тройник с кранче/клапан?

Tърси "кран сферичен трипътен L" по магазините за пневматика.
    Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

От: Тройник с кранче/клапан?

Благодаря! Ще проверя утре по магазините, ако работят. Надявам се да имат и различни размери.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X