Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НОВОТО 7-местно КАБРИО НА ДАЧИЯ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: НОВОТО 7-местно КАБРИО НА ДАЧИЯ

извинявам се за изтритите по горе снимки, но съм от 5 дни в този форум и много от нещата още не ги разбирам, имаше некакъв лимит за снимки, който се запълни в червено и май там нещо обърках;
    LZ2STI

Коментар

Първоначално публикуван от toronaga Преглед на мнение
      не се притеснявайте, лично сме я изпробва ли по пресечен терен с 8 човека по 80 кг. А за конструкцията, - одобрена е от техно тест в София, и е регистрирана като ДАЧИЯ КАБРИОЛЕТ 6+1 места
      Това добре,но как се стига до третия ред седалки?И за какво ще се използва?Какво се случва,като завали дъжд?Тези въпроси ми се въртяха в тиквата и снощи,но ме мързеше да пиша.
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

отгоре с какво се покрива -с брезент ли или с покрив (като порше тарга ?)
        много преди старта...

Коментар

torоnaga като това ти е хоби, правил ли си и корекции и на други коли? Професионално ли се занимаваш? Какво може да промениш в една кола? По проект на клиенти работиш ли? Ако отговориш на тези въпроси положително, положително ще намериш клиенти тук сред съфорумците

Коментар

Здравейте, ето и отговори на вашите вапроси; На третия ред седалки се влиза като стандартна двуврата кола, все пак това беше оригинално 7-местно комби, всичко са предвидили още от завода, аз по седалките и по обезопасителните колани нищо не съм променял, а те са 3-точкови за седемте пътника; Снимката е направена преди да отиде при тапицер, който е решил проблема, "АКО ЗАВАЛИ ДЪЖД". Предимно колите ще се използват за сафари от туристи по нашето черноморие;
            LZ2STI

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
              torоnaga като това ти е хоби, правил ли си и корекции и на други коли? Професионално ли се занимаваш? Какво може да промениш в една кола? По проект на клиенти работиш ли? Ако отговориш на тези въпроси положително, положително ще намериш клиенти тук сред съфорумците
              Основно се занимавам със ударени коли и тяхното боядисване; Но за последните 2 години имаше и малко по различни поръчки като тази ДАЧИЯ от тях направихме само 2 с тенденция до Май 2008 да направим още 12 бр. Пробвахме и малко тунинг на ВРАНГЛЕР, (тема- ВРАНГЛЕР И ОЩЕ НЕЩО ) освен бодилифта и външния му вид поставихме седалки спарко, 5-точкови колани, допълнителни уреди за офроуд; Гледаш "ДИСКАВАРИ" и на другия ден пробваш, няма само с гледането да си остана
              LZ2STI

Коментар

Впечатлен съм.Не от Дачията а от дейността ти/ви.Имам следното предложение:
                Собственик съм на Нисан Сентра ХЕ,купе.Разграбен е доста,но може да се направи мотора с обикновен карбуратот.Иска ми се някой да се заиграе и да го направи бъги.Разбира се да се укрепи купето с ролбари,тръби и т.н.
                Имаш ли някой стажант който да се заеме със творбата?
                Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от toronaga Преглед на мнение
                  Предимно колите ще се използват за сафари от туристи по нашето черноморие;
                  Здравей колега,колите няма как да ги ползвате за сафари в истинския смисъл на думата сафари-защото не са 4х4-но може би имаш нещо друго в предвид.
                  Дай някакви координати да се чуем-телефон,Icq или нещо друго-понеже виждам че се занимаваш с нестандартни работи и преправяния и си от Варна и може би(ако си съгласен разбира се)ще имаш една поръчка от мен за малко работа по джип.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                  X