Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купе от Нива на рама от Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Купе от Нива на рама от Самурай

Според мен такива хибриди рядко се получават добри. И ако нямаш разглобени няколко автомобила и месеци напред свободно време за експерименти и си сигурен, че жената, като се прибере от работа няма да каже "Пак ли ще вечеряме дискове за шлайф и електроди", опитай пък дано се получи успешно.
    За двигателя на Нива и на мен ми се вижда слаб. Слушал съм коментари, че двигател 1.9 турбо дизел фабрично монтиран на Нива се държал по-добре от бензиновия и това е логично т.к. дизеловия превъзхожда по въртящ момент.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Според мен правилната тактика е шаси и раздатка от текезесарка а двигател и СК от каквото си искаш. Жигуловият двигател за щяло и нещяло ще иска бавни.
      Освен това ще се отървеш от воя на нивовата раздатка и калпавите и мостове.
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Нейчо Наков Преглед на мнение
        ....... Самурая за да мога да я сравня с Нивата но не намерих.Друго което ме интересува е евентуално цена на рамата с двата моста,.....
        Че ти ако имаш рама с 2 моста от Самурай, то за къв чеп ти е тая НИВА въобще. Ти вече имаш 90% от Самурая.
        Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
        http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
          Аз не бих сложил купе от Нива на рама от Самурай-защото според мен шасито на Самурая е много слабо.
          Хммммм почти се съгласих. Че и мостове огъват по някога.
          Прикачени файлове
          Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
          http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X