Да питам и аз,може ли купе от Нива да се монтира на рама от Самурай.Нивата я имам от две години-разхвърлена в четири гаража,купето е зле.Започнах изкръпване сам но не ми харесва това което става,тъй като е самоносеща конструкция все ми се струва слабо и ненадежно и постояно усилвам там където е нужно/според мен/,а най-много ме дразни това , че не е на рама.Потърсих в интернет някакви размери на Самурая за да мога да я сравня с Нивата но не намерих.Друго което ме интересува е евентуално цена на рамата с двата моста,дайте акъл.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Купе от Нива на рама от Самурай
Свий
X
-
До: Купе от Нива на рама от Самурай
Нейчо, ти хубаво ще ги сглобиш, да предположим че що-годе се напаснат нещата. После ти предстои следващият кръг от надпреварата във въоръжаването - по-мощен двигател. Щот имаш ли идея колко ще тежи после? И центъра на тежестта хич няма да е ниско като на Самурайче с лекичко купе отгоре, а иначе коловозът ще е същия, демек забравяш за страничните наклони или търсиш начин колкото може да изнесеш гумите настрани.
Разбери ме правилно, не че съм против, просто аз бих си задал тези (и още няколко) въпроси, и бих се запитал дали си струва цялата занимавка. Аз бих се пробвал да я кична на скъсена рама от УАЗ например.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеНейчо, ти хубаво ще ги сглобиш, да предположим че що-годе се напаснат нещата. После ти предстои следващият кръг от надпреварата във въоръжаването - по-мощен двигател. Щот имаш ли идея колко ще тежи после? И центъра на тежестта хич няма да е ниско като на Самурайче с лекичко купе отгоре, а иначе коловозът ще е същия, демек забравяш за страничните наклони или търсиш начин колкото може да изнесеш гумите настрани.
Разбери ме правилно, не че съм против, просто аз бих си задал тези (и още няколко) въпроси, и бих се запитал дали си струва цялата занимавка. Аз бих се пробвал да я кична на скъсена рама от УАЗ например.
Коментар
-
Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнениеи аз съм на това мнение.шаси от уаз.и мотор от бмв например
Коментар
-
Първоначално публикуван от Нейчо Наков Преглед на мнениеДа питам и аз,може ли купе от Нива да се монтира на рама от Самурай.Нивата я имам от две години-разхвърлена в четири гаража,купето е зле.Започнах изкръпване сам но не ми харесва това което става,тъй като е самоносеща конструкция все ми се струва слабо и ненадежно и постояно усилвам там където е нужно/според мен/,а най-много ме дразни това , че не е на рама.Потърсих в интернет някакви размери на Самурая за да мога да я сравня с Нивата но не намерих.Друго което ме интересува е евентуално цена на рамата с двата моста,дайте акъл.
По добре сложи Нивата върху шаси от УАЗ.Може да се получи нещо подобно:
Коментар
-
Пускай тема в "Купувам-продавам" и ще видим.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Определено ще е тежко, обаче ако успее твърдо да закрепи рамата за купето (не през тампони) ще стане много корава конструкция.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
отдолу има тема, която е интересна: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=11905 ,но дори в стандартното изпълнение на нивата двигателя често е слаб, така че ...........- Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
- Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.
Коментар
-
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеПо добре сложи купето на шаси от УАЗ щото е по здраво и не гние като на ГАЗ 69. Също и ресорите са по здрави и ги има навсякъде по магазинитеЛуд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнениеАко ще е шаси от УАЗ по добре да купе от някаква кола, по леко е от Нивата. А ако ще се слага Нивата отгоре не е необходимо да се скъсява рамата, а просто да се сложат по големи гуми и всичко си идва на мястото.или ако не го направи така,може да си направи направо рамата сам,ако има възможност разбира се.
Коментар
-
Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнениедори в стандартното изпълнение на нивата двигателя често е слаб, така че ...........Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар