Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Турбина на VW

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Турбина на VW

Здравейте колеги, от 4 месеца имам Пасат 5.5 131 к. пд. след като му направих обслужване започна да намаля маслото.Колата не пуши . Забелязах че за 2х. км маслото беше на върха на щеката (преди беше до горе) и долях около 500 гр.
    Намерих маслото в интерколера и както следва промивка и отново 2000 км.
    Ясно че е за ремонт турбината, но намерих турбина от Ауди А4 около 2005 г.със същия двигател която ми я дават с опция да я сложа на колата и ако ми хареса тогава да я платя ( 350 лв). Мисля си да дам моята за рециклиране и така да имам една резервна.
    Та въпроса е дали си заслужава тази процедура.
    И дали има в Пазарджик или Пловдив ( или някъде по близо ) сервиз или майстор на турбини.
    По добре късно от колкото никога .
    Нула89781нула019

От: Турбина на VW

Рециклирането най вероятно ще е с китайски части.В монтана продават средни части чисто нови с гаранция за по 300 лв само си слагаш капаците на топлата и студената част.А иначе цената за турбината е такава горе долу още повече че ти дават възможност и за проба.А между другото аз съм с пасат афн и сложих китайска и се държи много добре и съм с чипче-няма ядове.
    vw passat B5 1.9tdi 1997 110 hp
    Suzuki GSR600 98 hp
    Nissan Pathfinder 174 hp
    0878222 три 3 шест

Коментар

Нещата клонят към тази която ми предлагат, а моята да видя как ще я комбинирам.
      Работата е там че съм само с тази кола и нямам време да експериментирам. Всеки ден пътувам и просто няма как.
      А само в Монтана ли ги предлагат или има и другаде?
      Нула89781нула019

Коментар

Има ги и други но цената е по различна а човека се е развил предлага ремонт и подмяна части на турбината.Аз като цяло му пратих моята той си я разглоби сложи новата средна част и ми върна черколяците безплатно
        Suzuki GSR600 98 hp
        Nissan Pathfinder 174 hp
        0878222 три 3 шест

Коментар

А като я монтира прави ли и някакви настройки?
          Нула89781нула019

Коментар

A дали ремонтира турбини за бензинови двигатели.
            Ако може и тел за връзка.

Коментар

Монтана, 0885520382 -това е телефона незнам дали ремонтира звъннете и проверете но при условие че си сложиш нова средна част турбината става практически нова.Единственно може след това да се сложи на стенд има на няколко места в България за да се види настройката на актуатора-клапана за регулиране на надуването вакумния.
              Suzuki GSR600 98 hp
              Nissan Pathfinder 174 hp
              0878222 три 3 шест

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X