Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Читав майстор във Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Читав майстор във Варна

Колеги, трябва ми автомонтьор във Варна, разбиращ от Крайслер.
    Предварително да кажа, че знам къде е представителството с фирмения сервиз, но там ще ида като последна възможност.

Последните няколко месеца и аз, и брат ми си "патихме" от различни майстори, и след ремонтите има повече проблеми от колкото преди.

Трябва да сменя ангренаж, водна помпа, ролки... и тампон - проста уж работа, но в коша е така наблъскано, че трябва разбиращ човек за да не разглоби и разбута цялата кола. И да не се учи точно на мойта.

Предложения ?

От: Читав майстор във Варна

За 2,8/2,5CRD ли става въпрос? Не, че съм от Варна, ама уточни какъв е ДВГ, щото тия ги познавам от Джип (пък и други колеги) и може да се даде полезно инфо.

Коментар

Не е джипка, а PT Cruiser 2.0 литра бензин.

Коментар

Таргата

Коментар

0888/452866 - Тони "Солар Сервиз" / намира се в двора на нов хлебозавод / според мен един от най-читавите по ремонт на двигатели.
          подпис : Драги ми смехурко;))

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
            Таргата
            Мерси, но не им разбирам на маторите на тия американци.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
              Мерси, но не им разбирам на маторите на тия американци.
              За "американците" съм готов да ти помагам къде какво(ако)знам.....ама 2Ве16 на ПиТи-то не го пипай, аз със здравите си и много гъвкави пръсти бягам от него. Става и без махане на мотора, но по-удобно е магаре-преден мост-мотор долу, и после обратно качване
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Луда работа. Не искам.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                  но по-удобно е магаре-преден мост-мотор долу, и после обратно качване
                  Ммда... наблъсканичко си е в коша. Сигурно и на конвеера пъхат мотора отдолу, и после слагат окачването - хич не е мислено за ремонтна дейност.

Аз затова си обичам двата Самурая - имат по 4 болта отпред и 4 отзад ... на ден по два пъти можеш да си ги разглобяваш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X