Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Едно питане за Audi A3

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Едно питане за Audi A3

Здравейте, не е съвсем офроуд въпроса, но знам, че тук ще получа най-адекватния отговор.

Как се регулира задната врата на Audi A3 (две врати), защото дясната панта е с 5мм по-високо и съответно капака не се затваря плътно. Освен това, при смяната на волана забелязах, че клаксона не свири като се натисне от едната страна - предполагам тук също е въпрос на регулиране.
    Александър

От: Едно питана за Audi A3

Частта от пантата към вратата е с елипсовидни отвори. Разхлабваш двата болта и регулираш. Ако не виждаш пантите, сваляш корите,които ти пречат.
    П.П. Ако не си разглобявал сам системата на волана, по-добре иди в сервиз за клаксона. Трябва да се сваля възд. възглавница, което се прави при откачен акумулатор а оттам се губят запаметени работи, които може да не успееш да възстановиш сам.
    Последно редактирано от коко келеша; 14-07-14, 16:48.
    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
    Из "Златния телец"

Коментар

Благодаря. А какви поражения да очаквам ако не е бил откачен акумулатора, защото се съмнявам този, който го е сменял да го е направил.
      Александър

Коментар

Ако му е здрав носа на сменяващия и не свети лампата за еърбега да не ти пука.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Лампата свети.
          Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
            Лампата свети.
            Е, тогава отиваш и му чупиш носа ти, взимаш си парите обратно и не ходиш при гъзоръки мастори повече.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

А това поправимо ли е, защото имам и читав сервиз- просто ми предложиха безплатен монтаж. Освен това трябва да мина на диагностика - предполагам ще се изчисти грешката, но дали ще работи еърбега. Всъщност като се замисля - по добре да не разбирам на 15+ годишна кола...

П.П. Сигурно вече всички се смеете на невежеството ми.
              Последно редактирано от axlastro; 14-07-14, 22:02.
              Александър

Коментар

Петьо, нямам време да се занимавам с такива, пак ще ме излъже нещо. Ако искаш ще ти кажа къде е, колкото пари върне - за тебе са.
                Александър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X