Попаднах случайно на това.Някой знае ли нещо за тази машина
На базата на какво е правена
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дайте инфо ако знае някой що е това?
Свий
X
-
До: Дайте инфо ако знае някой що е това?
И на мен, той Йори много ги обича тези неща. Нека да каже дали сме прави.Първоначално публикуван от ivanik1978 Преглед на мнениена мен ми прилича на преоблечена Виетнамка - заради мястото, формата и размера на радиатроната решетка и гумите
Коментар
-
Това чудо ми прилича на една машина за която имаше статия в списанието мисля че я беше правил някакъв образ от село Си и казваха Сусамър и е модифицирана Газ-66.ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Ако говориш за прототипа участвал на Адвенчър трофи, той е правен на базата на ПУХ, и няма нищо общо с Газ. Това на снимката е бая по-голямоПървоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнениеТова чудо ми прилича на една машина за която имаше статия в списанието мисля че я беше правил някакъв образ от село Си и казваха Сусамър и е модифицирана Газ-66.
Коментар
-
Не Викторе има и друг прототип и е на базата на Газ-66 имаше статия в един от броевете на списанието не помня кои.ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Може, не споря. Но Сусамъра си получи името точно на Адвенчър. За справки виж темата.Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнениеНе Викторе има и друг прототип и е на базата на Газ-66 имаше статия в един от броевете на списанието не помня кои.
Коментар
-
Тогава има някакво съвпадение на имената на двата прототипа. Това ,за което аз пиша идва от името на участника в състезанието Киро - Сусама.Първоначално публикуван от ГАЗ69 Преглед на мнениеТова си е Сусамъра,който е построен на базата на Виетнамка.Возилото е коментирано някъде из форума.А името му идва от с.Сусам+Хамър !Последно редактирано от Виктор Мечкаров; 17-10-07, 09:44.
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар