Здравейте,наскоро ми се развалиха,стъклочистачките на алфата от вуле,понечих да ги активирам и за мое голямо учудване,няма кой да изпълни командата.Започнах да я диагностицирам,ако мога така се изразя и държа да отбележа,че всичко работи ,моторче на чистачките,контролния модул на мотора,ключа за пуска на волана и т.н,но не искат да се активират тия чистачки.Видях на една схема че има една кутия вътре със чифт релета,която е монтирана,някъде под таблото,някой може ли да ми каже,къде точно е това реле ако го има изобщо,щото не ми са сваля,цялото табло да го търся това реле,а и ако го няма на тоя модел алфа,само дето ще я разсъндъча напразно,моля само някой да ми напише дали наистина има такова реле под таблото,за да съм сигурен и да знам дали да го търся разглобявайки таблото,а ако го има и има по лесен начин,за достъп до релето,без да се демонтира табло,моля някой да сподели.Извинявам се ако темата не е за този раздел,но друг подходящ не можах да открия,ако не е просто ме информирайте или наложете я там,където трябва да бъде на правилното място
Благодаря предварително на помогналите

Коментар