Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Полиране драскотина на предното стъкло..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Полиране драскотина на предното стъкло..

Викторе, понеже и аз препратих Макавеев към твоята тема в другия форум, ако имаш желание пусни и тук материала.
    Ако ли не, ще си го предаваме секретно един на друг
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
      - ако искаш повече от година - лак с УВ защита. Пробвано на 3 -автомобила, първият П3, вече 4-та година има кристални фарове
      Принципно поликарбонатните фарове излизат от завода с лаково покритие. Лакът е протектор на поликарбоната, но си има определен живот. Точно лакът е това което помътнява първоначално и има нужда от полиране. Ако състоянието на фаровете не е прекалено лошо, то би могло да се мине само с полиране на лака. Използват се по фини полиращи пасти и така още известно време може да се разчита на оригиналния лак. Когато обаче не може да се мине само с фино полиране е хубаво да се лакират отново след полиране на поликарбоната. Както при всяко боядисване така и тук трябва да се спазва стриктно процедурата. В противен случай започва да се отлепва на люспи и става грозна гледка. Полирал съм такива самоделни изпълнения и играчката е голяма. Аз лично не съм лакирал поликарбонат и не съм запознат с процедурата. Ако ходите при майстор да ви сваля лака от неправилно лакирани фарове, задължително после огледайте от близо какво е направил. Някой имат практиката да полират прехода от лака към пластмасата и след време се появяват люспи отново. Иначе, лакирането след полиране е правилното решение.
      Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
      Викторе, понеже и аз препратих Макавеев към твоята тема в другия форум, ако имаш желание пусни и тук материала.
      Ако ли не, ще си го предаваме секретно един на друг
      Чак пък секретно. Ще пусна тема и тук щом има интерес, но само да ми остане малко време, че съм доста зает. Нямам почивен ден до следващата събота, това са десетина дни още.
      Ако искаш да разсмееш Господ - разкажи му плановете си.

Коментар

И как по точно ще нанесете лака след полирането?Нали пастата не позволява на лака да направи атхезия с пласмасата а на вас ви трябва точно това.Ако го изтриете фара с 1500 после с 2000 и го лакирате ще се съглася че се е получило добре.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X