Здравейте , имам проблем с таблото на Chrysler Voyager 2.8 CRD , 2006 г. - понякога , като подам контакт , стрелките отиват до крайното им положение , връщат се , и чак тогава светват всички лампи . Това не ми пречи да стартирам двигателя и не мога да намеря логика в това , кога ще го направи и кога - не ?! Моля , ако някой има идея , да сподели . Поздрави , Жоро .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем табло Chrysler Voyager 2.8 CRD
Свий
X
-
От: Проблем табло Chrysler Voyager 2.8 CRD
Имам Вояджер със същия двигател и проблем.Мерих акумулатора с товарна вилка и всичко е ок.Като се кара всеки ден всичко е наред,но като не го паля няколко дни и тогава се появява проблема.
И аз ще съм много благодарен на някаква насока.Jeep Grand Cherokee limited LX ZJ 5.9; SUBARU VIVIO 0.66 MPI
Land Rover Discovery II V8
0898 пет 989 пет 9
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеГуби понякога захранване....... Някаква идея какво може да причинява загубата на захранване ? И аз мерих акумулатора - няма проблеми . И при мен когато го карам всеки ден по-рядко се наблюдава това явление . Смятам да сваля таблото и да го огледам , въпреки , че какво ще гледам и аз не знам ... Другата ми идея е да си купя ново табло . Много се дразня , като нещо по колата ми не е в ред . При мен кола и жена да си
. Тези дни ще разглобя таблото и ще снимам , имам си удобен и топъл гараж , но свободното време все не ми достига . Поздрави , Жоро !
Chrysler Voyager 2.8 CRD LX , automatic , 2006
Коментар
-
Днес за първи път при даване на контакт , ми светнаха всички лампи на таблото , изчезнаха показанията на километража и се включиха късите светлини , запалих двигателя , но лампите не угаснаха. Нямам автоматично включване на светлините . След като загасих и стартирах отново двигателя , нямаше никакъв проблем . Сега ще ходя да я закачат на компютър за евентуални грешки и според резултата смятам да сваля таблото и да го огледам .
Chrysler Voyager 2.8 CRD LX , automatic , 2006
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеГрешки няма да ти даде, някъде генерално имаш лош контакт може + може и "маса". Т.е. де що връзка има, оглеждаш, разкачаш, чистиш, закачаш....
Акумулатора ми е Банер , но на него не пише нито ампераж , нито стартов ток . Смятам да си купя нов , но нямам представа какви параметри трябва да покрива . Моля , ако някой има информация , да я сподели .
Поздрави , Жоро !Chrysler Voyager 2.8 CRD LX , automatic , 2006
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от Haji Преглед на мнениеСпоред мен влизаш в някакъв тестов режим...... По някаква причина всеки път ти се рестартира.........а що отпада захранването ( на стамбулски "доич") их хабе хал хабер нихт
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Много мнения изчетох в чуждестранните форуми и се оказа , че проблема е често срещан . Едно от мненията , потвърдено от много собственици на такива ванове , е , че проблема идва от клемите на акумулатора и след замяната им всичко е наред . Огледах моите клеми , но не виждам нищо нередно . Продължавам да чета и търся решение на проблема .Chrysler Voyager 2.8 CRD LX , automatic , 2006
Коментар
-
Първоначално публикуван от amsterdama Преглед на мнениеОгледах моите клеми ......0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеГледаш значи - гледаш, сваляш, чистиш, мериш, слагаш, мериш......иначе и кучето гледа месараяChrysler Voyager 2.8 CRD LX , automatic , 2006
Коментар
-
Първоначално публикуван от amsterdama Преглед на мнениеНе е проблем да откарам колата в сервиз ,0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Днес , преди да запаля двигателя , замерих акумулатора - 11,70 ... Вижда ми се малко ... Веднага след това закарах един съсед до бензиностанцията , че му беше свършило горивото , след което замерих пак - 12,56 . Ще оставя акумулатора да се зареди , тъй като вана го карам само на къси разстояния последните два месеца , с включени фарове , радио и климатик . Може и да съм го скапал и проблема да идва от това ...Chrysler Voyager 2.8 CRD LX , automatic , 2006
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар