Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Техническа литература, за автомобили,тежкотоварни машини... от къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Техническа литература, за автомобили,тежкотоварни машини... от къде?

Някой има ли техническа литература, за автомобили, тежкотоварни машини и прочие.
    Трябва ми, за да си припомня разни неща от училище (а завърших, преди 2 години), че там не научихме кой знае колко много. Предстои ми изпит или да го нарека, кандидатстване, за работа. А вместо стаж, искат - изпит. Малко информация. Та нужно ми е.
    Двигатели, Електрообзавеждане, електроника, ходова част, трансмисии и т.н. Някой ако има, да праща файлове, линкове или каквото и да е.

Благодаря предварително.

От: Техническа литература, за автомобили,тежкотоварни машини... от къде?

Ако руския ти идва отръки, тука има много литература. И не е само на руски. Вярно, че свалянето е малко тегаво, но е безплатно:http://mirknig.com/technika/
    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
    Из "Златния телец"

Коментар

Да, наистина доста информация намерих в този сайт. Благодарение на колегата ivelin7133.
      Има доста информация там, а като цяло и в руските сайтове. Мислих си да го споделя тук, но ме изпревари!

Коментар

Колега, мисля че мога да ти помогна само ми дай една поща да ти пратя материали, а ако искаш нещо по-конкретно пиши. Завърших тази година ТУ-Варна, транспортна техника и имам доста материали по темата.
        "Най-опасната фраза в езика е: "Ние винаги сме го правили по този начин."

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel90 Преглед на мнение
          Колега, мисля че мога да ти помогна само ми дай една поща да ти пратя материали, а ако искаш нещо по-конкретно пиши. Завърших тази година ТУ-Варна, транспортна техника и имам доста материали по темата.
          Добре, пращам ти на ЛС, емайла.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X