Всички знаем колко ценни за уйдурми са раздатките от Газ69.От доста време ми се търкаля из главата следната идея. Има ли проблем да се отреже вала който влиза в раздатката и да се затвори с един капак с изработени легла за лагера и една семеринга? Освен това ще трябва да се нарежат шлици за закрепване на фланец на кардана.Би се получила прилична схема, според мен разбира се.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Побългаряване на раздатка.
Свий
X
-
До: Побългаряване на раздатка.
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеВсички знаем колко ценни за уйдурми са раздатките от Газ69.От доста време ми се търкаля из главата следната идея. Има ли проблем да се отреже вала който влиза в раздатката и да се затвори с един капак с изработени легла за лагера и една семеринга? Освен това ще трябва да се нарежат шлици за закрепване на фланец на кардана.Би се получила прилична схема, според мен разбира се.
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеВсички знаем колко ценни за уйдурми са раздатките от Газ69.От доста време ми се търкаля из главата следната идея. Има ли проблем да се отреже вала който влиза в раздатката и да се затвори с един капак с изработени легла за лагера и една семеринга? Освен това ще трябва да се нарежат шлици за закрепване на фланец на кардана.Би се получила прилична схема, според мен разбира се.
Коментар
-
Точно ти ли не разбра бре> Искам да отрежа вала който излиза от ск. кутия и да му сложа фланец за кардан. Да стане сиреч отделна раздатка.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Аз също нищо на разбрах. Ако става дума за РК ГАЗ-69, тя е самостоятелен агрегат към който се закрепват три кардана. Вместо горния капак може да се сложи КОМ.
Тя не е секция към скоростната кутия като РК на УАЗ.
Или става дума за преправяне на СК в РК?
Коментар
-
Баш за УАЗ говоря. Кво като няма стена, ще отрежа дъното на кутията. Ще трябва етествено да се сложи и капачка със семеринга.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Може. Но никога няма да стигнеш до никъде. И няма да излезеш от ремонт.
Това е проблемът на всички, които се опитват да сложат една след друга две РК. Освен на Унимога. Ама той има две СК по същество, обаче сложени фабрично. Съосността, вибрациите, и от там - надежността.
Коментар
-
Аааааааа аз не твърдя за надежност и функционалност.
Просто казвам,че може и как може да се реализира,а че е безмисляно няма спор.
За целта да си вземе разпределителна от Газ 69.Продаваш една много хубаваЛуд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Имах преди време един приятел. Вече го няма. И той така като вас. Я кажете, ако искам сам да си сменя гумата на колелото, дали ще мога? Че нещо почвам да се съмнявам.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар