колко деистващи механици  участват в саита , и колко време са практикували  тази деиност , и във каква насока 

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

колко механици участват в този саит

Свий

X
- 

До: колко механици участват в този саит
ти, неси ли търговецПървоначално публикуван от Явор Преглед на мнениемного колега, много

sigpicаз съм шефа на боклука
 и ако не ме слушаш ,,,,,,
 0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
 - 

Колега аз съм много неща, инженер, механик, производител, търговец, само не разбирам как точно да се отговори на въпроса ти, та за това и такъв отговор получаваш от мен, има си тема специално за това, ползвай търсачката и сам ще откриеш колко хора се занимават с това в различните градове ето да те улесня малко

Коментар
 - 

работещи , не такива дето четат , другите какво правятПървоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнениеТия където учат за инженери броят ли се
sigpicаз съм шефа на боклука
Коментар
 - 

Малко от работещите се наемат да конструират джипки. Много е трудоемко, скъпо и бавно.
Повечето профита предпочитат да ги ремонтират. Смяна на накладки и т.н. Бързо лесно и доходно.
Да ремонтираш нещо не е като да го конструираш наново и да го направиш по-добро.
Коментар
 - 

за този дето ми сложи червената точка за писането ,
моля да ме извини, наистина се старая , но явно не се пулучаваsigpicаз съм шефа на боклука
Коментар
 - 

Не знам какво искаш да разбереш за тукашните вагабонти. Ако става дума за квалификацията, то всеки който сам си поддържа джипа е на порядък по-добър от 95% от т. нар. майстори по сервизите. Който се е закопал в тунинга и има успехи, изобщо няма по какво да се сравнява със сервизите.
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар