Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на Mercedes Benz C200 163к.с., бензин, автоматик. Какво да гледам?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Покупка на Mercedes Benz C200 163к.с., бензин, автоматик. Какво да гледам?

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
    Добре де , Вени , като му види VIN- а и кво ? Автоджамбазина се кълне , че колата е на реални 180 хиляди . Тя реално е на минимум 300 хил . Щото човек трябва да е луд да продава Мерджан под 250- 300 К км. , купен от магазина, освен ако не го е блъснал , или е излязал някакъв отвратителен дефект (според швабските схващания ).

QUOTE=maptod;2201357].....
    Този:

Този е видимо различен двигателя на него пише компрессор, въздуховодите са по различен начин устроени?

Кой лъже?....
    Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
    Ами който и да лъже какво значение има ? Сякаш в мобилето това е единствения екземпляр . Бягайте от него и това е ! И още нещо .... понеже не го виждам на снимка - какво не ви е ясно , че е различен двигателят ? Като пише компресор , турбина ли няма , що ли ?!
    Ами като види резултата от чекера, и там пише например цвят 199, пък колата е тъмно синя... - въпросителна
    или има според дата-картата парктроник, пък на бронята няма и следа от него - друга въпросителна.
    или дата на производство - 25.04.1997, пък джамбазина се тръшка, че е 2000 година... сори, ама не е това колата..

пък иначе, ако пише компресор, със сигурно турбина няма, де

Двигателя си има номер, моделен ред и прочее, та чекъра е достатъчно информативен за това. Лошото е, че не е много достъпен.

Но старата поговорка, че няма нищо по-скъпо от евтиния мерседес, си е в сила винаги.
    И мерседеси на 180 000.... може и да има някъде, ама са малко, и обикновено не са тук..

Коментар

Моя 500 е на под 130 000 километра ма сьм пети собственик,а поне двама преди мен го бяха карали офроуд,единия кравар в Тексас - тва по проверка в нета.
      Има ги и си личат тия на под 200,но да пиша ли каква реставрация беше и какво му беше здраво,че по-кратьк списька?На финала излезе по-евтино от нормална кола / каквато нямаше по времето когато ми трябваше това /и малко опит с модела ма ако не ми се лежи под него и давам пари като за нормална............не я чакам да е на 180 000 на цената на 400 000 километра кола.

Автомата не го мисли,имат си малките проблеми,но ако сложим на кантара рьчкането с малкото повече пари за автомат - ти таковам на рьчкането и на чудото,Мерцедес за градско с рьчка - плащаш го като Мерцедес,а рьчкаш градско ЗААААЕБИ.

Е горе тия всичките с Мерцедесите се знаем от друг форум,спокойно мога да ти изброя кой и какво е карал.И един няма да ти каже Вземи си го рьчка.И предния модел и тоя модел на автомата са си кукла,а и цените им вече са нормални.Е не е като рьчката на Опел / да ме извинява Опела,той ми се падна / ма и карането е друго.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение

пък иначе, ако пише компресор, със сигурно турбина няма, де
        На единя от двата линка дето беше пуснал коолегата доколкото видях нямаше и компресор.

Коментар

И аз мисля да залепя 300 дизел на моя пьк под капака 500

Кам автора на темата - намери някой който го е карал и се е ровил по такова и му е сьрбал попарата.Ще се изненадаш как го намразва продавача / ако е смотан де / от прьв поглед.

На тоя автоматик му се прави и диагностика както и на цялата кола.Автомата си показва кой пакет на колко цикьла и при какво налягане включва,има си пределни граници.Да речем като нов включва на 50,сега при диагностика включва на 100,а над 200 почва да припльзва и е за смяна.Едно е да го намеря на 60 или 80 и да има още 20 години живот в него и сьвсем друго на 190 и след годинка или 2 за ремонт.
          Това с каране,близане,душене,почукване,слухтене...........няма как да го хванеш.
          При диагностика излизат и всички запаметени грешки по колата - кой клапан не отворил,коя врата забавила заключването,кой катализатор му е у дупето...........та при евентуален спор с продавача ти дава рамо да повдигнеш Земята,а и знаеш кьде е колата и колко евентуално ще ти струва да я повдигнеш и нея.

А може и по снимки и гола смелост,после 20 теми у форума,2 шкафа инструменти и я мяташ
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Колата е купена. MB C180K 2003г. ръчна 6 степенна кутия. От 4 които гледах двата бяха автомат, двата ръчка. Имаха някаква разлика автоматите, която така и не разбрах единия беше с лост: А + - N R, a другия: P D R N - +. Кофтито беше, че бяха внос от Германия единия имаше ръжда чак по тавана, вежди и греди. Другия и той беше на тва дередже и джамбазина упорито ме убеждаваше как преобразувателя на Оргахим бил много добър(продава на краставичар- краставици).
            Ще ме извинявате, но да дадеш 8000-9000лв за Бенц и да го вкараш в сервиза да му правиш ръждите - МЕРСИ. Това беше най-доброто за това, което видяхме, а и деня взе да превършва и трябваше с нещо да се приберем.
            Последно редактирано от maptod; 03-06-13, 19:22.

Коментар

Ами честито.

Мерседес не се купува точно така, телефон до Сан Диего можеше да не въртиш, ама до Пловдив можеше..

Нейсе..

Дано последното изречение на Боса не влезе в сила.

Коментар

Първоначално публикуван от maptod Преглед на мнение
                Имаха някаква разлика автоматите, която така и не разбрах единия беше с лост: А + - N R, a другия: P D R N - +.
                Разликата между двата е ,че първия е роботизирана кутия а втория е класически автомат.

Коментар

Възникна една питанка.
                  Нивото на маслото само от борд компа ли се следи? На мястото където е щеката има само нещо като тапа, предполагам че е за вентилацията.
                  Или да му наливам направо 5.5 литра и да забравям?

Коментар

Виж сега, фърлянето на боб е за друга тема.
                    Прати ми VIN на ЛС, аз ще махна тези неща, дето не са за обща употреба, и останалото ще го постна тук
                    а цялото инфо ще ти го пратя, да си знаеш, какво да питаш.

Кое масло, как ще му наливаш още, защо, къде?

Коментар

ЗА мотора става дума, не съм се заглеждал за друга щека, ама тва дето дръпнах беше само дръжка на щека без нивомер.
                      VIN:wdb2037461a509184

ПС: ей тва извадих
                      http://i67.photobucket.com/albums/h3...u/DSC01357.jpg
                      Последно редактирано от maptod; 07-06-13, 21:13.

Коментар

Добре, като разглеждаш това много важно за тебе инфо като военна тайна, поне кажи откъде си, да те пратим при хора..
                        това near VT прилича на Върмонт, ама знае ли човек?
                        Ако случайно е Vелико Тырново - имаме хора там.
                        Добрин все ще удари едно национално рамо..

Я, баш модератора задморски там, да се намеси, че човека нещо нЕма вЕра...

PS Видях edit-a.

Утре сутринта ще ти пиша ЛС с обещаното инфо, че гости, софра, неудобно е сега.

Коментар

Първоначално публикуван от maptod Преглед на мнение
                          ЗА мотора става дума, не съм се заглеждал за друга щека, ама тва дето дръпнах беше само дръжка на щека без нивомер.
                          VIN:wdb2037461a509184

ПС: ей тва извадих
                          http://i67.photobucket.com/albums/h3...u/DSC01357.jpg
                          Изпратил съм ти няколко безплатни vin-декодери които общо взето са бедни от към инфо,но основни неща показват.Щека нямаш не ти и трябва. П.П Честита кола!Само приятни емоции да ви носи!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X