Обява

Свий
Няма добавени обяви.

и пак водостуйка..Блек енд Декер1700

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• и пак водостуйка..Блек енд Декер1700

поработи поработи...даже миналата година не съм я и включвал...и вчера протече. Търчим вкъщи, четем гаранция, кUр тате баница. Разглобих...тече от пресостата. Разглобих и него (целия е пластмасов) и явно не става, напукал се е, о-ринговете и те....абе трябва си нов.

Обаждам по разни фирми и сервизи...викат нема никви резервни части за китайски машини, направо нова.

Машината си работи да го е....вариант е една тапа на пресостата и да не спира, ама не е гот. Някой таен сервиз или управия да знаете???

От: и пак водостуйка..Блек енд Декер1700

В Младост 1 имаше но не знам адрес.Навремето имаше каси на мобифон-та улицата срещу тях.

Коментар

Виж някой магазин за битова техника,някакъв пресостат от кафе машина,пералня или нещо подобно ! Има пресостати за хидрофори регулируеми към 15 лв. но са малко по обемни !
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Гмъц пресостата, после леви леви с водотуйката подмишка към "Варум" на улица "Зайчар" н'кой си номер (виж в "Гоогле"-то). Там тутуйката на шубера и кът'мамун в зоо сочиш с пръст -Ъ-Ъ-ЪЪЪЪЪ -ъ , целта е на изхода на високото налягане(преди мЪркучито и пистолета) да закачите някакъв тройник, (имат разни нипели, муфи, преходници), както към другия край на тройника слагаш маркуча, а към третия край навивате някой от там наличните изключватели по високо налягане (примерно 60-70 бара) и готофу......ако не си разбрал звънкай, ще обясня по-подробно
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
          Виж някой магазин за битова техника,някакъв пресостат от кафе машина,пералня или нещо подобно ! Има пресостати за хидрофори регулируеми към 15 лв. но са малко по обемни !
          Водоструйките работят с доста по-високи налягания.

Коментар

Малките работят на 100. Поне моята-най-малката на Керхер.
            Или поне така пише, дали ги има 100 не знам.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

най-добре ще е нещо за водоструйка...или както каза Кольо поне 100 бара.

Иначе и аз се засилих за пресостати, но първото евтино което се сетих беше от климатик на кола, ама там са само до 30 бара.

Иначе пресостата представлява бутало с бая тегава пружина, като стержена излиза отгоре и директно натиска най-обикновенно ключе. Проблема ,че има и отвори за разтоварване....и нещо май-няма да стане със всеки.

Мисля че ше има една тапа цолова и така...дорде изгори....деее и китайски боклуци....а я купих ,че е метална помпата.

Коментар

Ако идеш на вариант тапа вместо пресостат-опъни един кабел до ръкохватката, с ключ(добре изолиран, че да не светнеш) чрез който да включваш помпата. Стискаш "спусъка", и след това включваш ключа. Добре е да е без задържане, че ще забравиш да го изключиш като пуснеш спусъка.
                Варварско е, ама май е нелош и сигурен вариант за работа без пресостат. Важното е да не пускаш помпата без да си стиснал спусъка, и да не го отпускаш преди да си спрял помпата.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

И на моята се прецака .Пресостата е елементарен пружина, игла и два опръстена.Занесох го на стругар и го направи от месинг (бронз).При мен си мисля че се спука от замръзване на вода останала в него.
                  Трагичното не е смъртта, а животът, който
                  хората живеят или не изживяват до смъртта си.
                  Чарлз Буковски

Коментар

направо му кажи да прави още един..хахахах

мислех и аз да се пробвам на моя струг, ама имам само дурал за материал...а пък с резбата няма да се управя

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Водоструйките работят с доста по-високи налягания.
                      Къде !На моите пресостата е на входа !
                      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                      Анатолий Пейчинов o8875о9815
                      https://dvrbg.com/

Коментар

а това вече е идея....каква е водоструйката и некой данни за твоя пресостата ако може (налягане на колко)...ако е възможно

или това не е пресостат а датчик за движение???

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X