Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Регистрация на самоделно ремарке.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Регистрация на самоделно ремарке.

Имам идея да си спретна една платформа за превоз на джип.
    Торсионите(целите мостове), главата с жилата и ръчната ще си купя нови с документи. Рамката ще си заваря с помощ от приятел.
    Въпроса е: Какво следва. Как се вадят документи зарегистрация и възможно ли е въобще.
    Моля някой ако знае нещо по въпроса да сподели.

Някъде имаше подобна тема но не я намерих. Дори да се намери е стара. Полезно е прясно инфо.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

От: Регистрация на самоделно ремарке.

http://www.offroad-bulgaria.com/show...E4%E5%EA%F0%E0
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Съвсем наскоро проверявах за колесар за лодка, няма как да стане да се регистрира каквото и да е саморъчно правено ми отговотиха. За да се регистрира трябва да бъде с типово одобрение за ЕС. То се издава от Мин. на транспорта, след сума ти и проверки. Номерът с Технотест и Тиат не става. Декра се казвала новата фирма която извършвала проверките но не правили изключения под каквато и да е форма, хем ставаше въпрос за чисто нов колесар заводски. Това което може да се направи е реконструкция на регистрирано ремарке.
      Тоест имаш регистрация, подаваш заявление за промяна на конструкция и така.....

П.С Сега проверих саита на Тиат, пишат че имат лиценз, май трябва да се обадиш там
      Последно редактирано от skitnik; 21-04-13, 22:47.
      I get High by going Down

Коментар

Мерси. Днес ще мина през ДЕКРА да питам.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Колега пиши какво е станало, че и аз имам платформа за една косачка БЧС ,до сега никой не ме спирал че нямам номер ,а съм обиколил половин Бг. дори и до Гърция съм ходил с нея да кося ,но вчера едни сливенски полицаи ме задърпаха заради номера .И аз се чудя на къде да я завъртам
          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Разгледай линка на Таргата. С ДЕКРА става но май само теоретично. Проверявам.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X