Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на водоструйка до 200лв?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на водоструйка до 200лв?

С други думи или най-евтината или профи втора ръка(дай боже и ново).Но пък ако се дават около 500лв то по-добре пароструйка втора ръка поне според мен.
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

Коментар

Ako някой е чувал марката" MAP."
      Това е най доброто в тоя вид техника.
      Но струва двойно и тройно повече

Коментар

Бош Акватак 100+
        Ползвам я най-вече с ротодюзата, че има да сваля доста кал.
        Мотора го мия по половин час, за джипа да не казвам.
        После вадя лопатата да рина кал.
        2008 я купих, миналия месец протече масло.
        В Киров срещу 19лв за три-четири дена смениха уплътнението, почистиха я от котления камък и де що има филтри.
        Доволен съм, върши работа.

Коментар

Ами да ви кажа накрая взех тая дето е на промоция К2.14+
          С 5 години гаранция е.Има си накрайник за засмукване на препарат.Абе за тия пари толкова.
          Като я пробвам ще дам мнение.

Коментар

То свършило, ама да се изтипосам и аз .

От Бош преди две години (почти) взехме една аquatak go+ (нещо такова й е името), и това ни препоръча доставчика ни, че от тях колко бил продал - нямал върнати за ремонт. Та взехме една.
            Сега е за последно на ремонт, че гаранцията и изтича ... днес .
            За ШЕСТИ път .

цилиндър - два пъти
            Цилиндрова глава + Корпусна помпа - един път
            Цилиндрова глава + пробка за източване масло - един път
            И още един не пазя какво беше, но не пишат три пъти едно нещо, понеже трябва да я сменят цялата .
            Сега обаче не съм им дал документите за старите ремонти, да видя какво ще напишат . Не знам дали имат база данни да проверят .

Иначе е с метална дюза, два накрайника, за миене си прави добро налягане .
            Общо взето евтиниите май са на късмет .
            Продали сме няколко skill-а с подобни параметри и няма оплаквания, пък и по-евтини .
            Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
            И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
            вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
              Ами да ви кажа накрая взех тая дето е на промоция К2.14+
              С 5 години гаранция е.Има си накрайник за засмукване на препарат.Абе за тия пари толкова.
              Като я пробвам ще дам мнение.
              Същата е като моята, аз съм доволен за сега, дано и на теб да ти върши работа.
              Ford Maverick II 2.3 XLT
              Ford Mondeo MK5

Коментар

Абе имаше по едно време само мундщука, да си вържеш водата и въздух от твой си компресор... това не е ли по изгоден вариант, за който си има компресор?

Коментар

Да споделя сега за избраната евтина водостуйка.Днес и направихме пробата.Нормалната дюза си мие отлично,а рота дюзата ако не се внимава и има проблемни места по-боята направо може да ги хване и надигне.Работното налягане гледам е 80 бара,а макса 100.Кога е на макс и кога на работно един господ знае.Смуче си идеално препарат през маркучето и стига да се избере правилният такъв ще има идеален ефект.
                  М/у другото ако някой има впечатления от читав препарат на приемлива цена да сподели,че днес си пробвах с разтвор на обикновен препарат за миене на чинии.
                  Маркуча е 4м и малко къс,но пък самата машина е лека и лесно се мести.Кабела е достатъчно дълъг.
                  Приставките се сменят лесно.Абе за тия пари доволно особенно при 5 годишната гаранция.Гледам и ония от практи..р са я пуснали на примоция ма при тях хем е 100лв,хем не знам как им е гаранцията.Не ме и интересува де.
                  Трябва да си взема и една читава четка и съм готов за бойни действия.

Коментар

Един приятел си взе такава и я пробвах еднаж за диското, но препарат така и не засмука, та сега се чудя и аз. Принципно се оказва нужна джаджа, но пък най-евтините ме съмняват. Тея на старо от къде ги намирате?

Коментар

Според мене за тия пари си заслужава предвид 5 годишната гаранция.Дет се вика по 20лв на година са.А относно засмукването може да си е била дефектна бройката.Аз втора ръка бих взел само някоя професионална за повечко пари,че поне като няма гаранция да имам надежда да са направили читаво от завода предвид цената и.Ма знам ли!?

Коментар

Някой да даде идея какво безконтактно да ползвам или някакъв друг шампоан дето мога да го пръскам с водоструйката.
                        Моята няма накрайник дето се сипва течността в него,а си има маркуче за засмукване.
                        Проблем ли е да се ползва безконтактно през тая тръбичка заради агресивността му?
                        Да си купя ли накрайника дето се сипва в него течността за пръскане или и така става?

Коментар

Ако си купиш накрайник е по добре !Имам 3.92 кирхер и една от малките за 99 лв. кирхер 2 нещо си ! 3.92 го ползвам над 5-6 години ,в първите 2-3 години всяка седмица по два пъти вкл и зимата,досега съм сменил един пусков кондензатор и едно О пръстенче за 0.70 ст.Кондензатора го свалих от един стар климатик,до сега работи много добре,има доста неща в комплекта които освен ротационната дюза и метлата другото стои !В момента тече малко вода от помпата,ама си бачка,към 500 лв струваше !С ротационната дюза сваля боя на нова кола !При мен метлата си регулира налягането и като сложа най-обикновенно веро го пръска на пяна !При другите незнам как е !

Ето за това иде реч !това ако си вземеш допълнително !
                          https://www.youtube.com/watch?v=7db0svEZx_s

Ееее каква снимка намерих от преди 6 години !
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:449331069.JPG
Прегледи:1
Размер:136.1 КБ
ID:5469969
                          Последно редактирано от Roninn; 12-04-13, 19:27.
                          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                          Анатолий Пейчинов o8875о9815
                          https://dvrbg.com/

Коментар

Моята е оня евтиният модел.Щом е по-добре утре ще си взема накрайника.А за препарат някакви идеи какво да се ползва?

Коментар

Има един автошампоан на кирхер,в голяма жълта туба,такъв не си вземай,за друго не съм ползвал от доста отдавна,ползвам най-обикновенно веро и обезмаслител меглио за двигателя и радиаторите на климатика и др.
                              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                              Анатолий Пейчинов o8875о9815
                              https://dvrbg.com/

Коментар

Взех си накрайника и най-обикновено веро там някакво.Идеално си върши работата и е по-малко 2лв литъра.Доволен съм и пунтото е доволно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X