Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изправяне на вдлъбнатини по резервоара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изправяне на вдлъбнатини по резервоара

Ето пример как може да се изправи резервоар чрез нагряване със сешоар и след това третирането му с сух лед.
    Дали деиства незнам но идеята си заслужава да се види.

http://www.youtube.com/watch?v=UUSkwlyDrKw

http://www.youtube.com/watch?v=miNyk...related&search=
    MG RACING

До: Изправяне на вдлъбнатини по резервоара

Веднъж съм изправял резервоар на "Жигули",но не по такъв интересен метод.Тогава нямаше части и на една ударена отзад вдясна кола резервоара го изправих при гумаджията до нас.Потопихме го във ваната,където той си пробва гумите и много внимателно го надухме с компресора.Изпъна се като нов.Най-трудно беше държането му под водата-трима души едвам го удържаха да не изскочи.
    Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
    имат право да гласуват на избори.

Коментар

Защо, трябва да се накисва във вана?
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Аз по-скоро бих го надул с вода, защото не може да се свива и ако гръмне няма да изтрепе всичко живо наоколо.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Предполагам че Станислав е имал в предвид изправяне на резервоар на мотор, което не става лесно чрез надуване заради "тунела" ,в който влиза рамката на мотора! Веднъж опитахме да изправим резервоар на мотор чрез надуване и ефекта беше поразяващ - изправи се "тунела" посредата ,та после видяхме голям зор да го огънем пак, а вдлъбнатините си останаха! А иначе на клиповете показват изправяне на врати и калници.
          "Do not correct a fool, for he will hate you;
          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Аз съм изправял желязна туба премазана по средата. Напълних я с вода и я оставих навън да замръзне. Беше кучи студ. Поизпъна се, но малко та се наложи да правя тая процедура три пъти. Тубата беше 10 литрова и след смачкването събра едва 5. След изпъването си събираше нормално 10 литра и беше съвсем леко изтумбена.
            Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
              Защо, трябва да се накисва във вана?
              Защото все пак има риск да го пръснеш,колкото и да внимаваш.Когато е във вода има няколко здраво изкъпани,когато е навън може да убие някого.Както е споменал колегата,най-добре е да го изправиш с вода под налягане-достатъчна е една кофпомпа.Но ние нямахме подръка,а гумаджията ни е съсед.Та затова така..
              Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
              имат право да гласуват на избори.

Коментар

Става и с обратен чук, резервара се оставя да постой към два три дни само с вода без други препарати, след това с телоподавка се парва предния край на обратния чук към изкривеното и с леки удари се обръща в позицията която желаете.

Коментар

От: До: Изправяне на вдлъбнатини по резервоара

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
                  Аз съм изправял желязна туба премазана по средата. Напълних я с вода и я оставих навън да замръзне. Беше кучи студ. Поизпъна се, но малко та се наложи да правя тая процедура три пъти. Тубата беше 10 литрова и след смачкването събра едва 5. След изпъването си събираше нормално 10 литра и беше съвсем леко изтумбена.
                  Потвърждавам-като дете си изправих ударена помпа за велосипедни гуми в промишлен фризер-беше италианска,алуминиева и ми беше подарък от един състезател по колоездене-а бе фукня детска,велосипеда ми беше "Балкан".
                  Друг начин-използуван в казармата преди много време-пълни се смачканата войнишка манерка-алуминиева с овес или жито и се намокря да покълне.Надувала се като плондер-това не е проверено от мен,но съм го чул поне два пъти от различни възрастни хора.
                  Уточнявам пак-горното се отнася за алуминиеви детайли.

Плондер може да не знаят какво е по-младите, но да та питат наоколо.
                  Без триене няма движение !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X