Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търси се канал/естакада/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търси се канал/естакада/

Търси се канал/естакада, на който да мога да си кача джипката.

Преди 2 седмици в Родопите при преминаване през един голеемичък камък се изтресох яко на дясната степенка, която малко нещо се поизкриви нагоре и натисна калника.

За да се оправи положението, степенката трябва да се върне към изходно положение, по възможност без да се реже и заварява наново.

Засега го виждаме да се напъне с лебедка, обаче за целта трябва да се дърпа надолу. Може би ще се получи, ако мога да кача Патрула на по-високо, та лебедката на другия джип да остане долу.

Ако някой се сеща за такова нещо да казва.
    Ние не сме неутрални!

До: Търси се канал/естакада/

Е,при мен има,но е в района на Метро две,незнам дали е удобно.
    Освен това дето го мислиш,да предложа и друго нещо-захващаш изривената стъпенка,за предпочитане с метална верига,зостъпваш краят и в/у земята с опората на хидравличен крик,добавяш трупчета за да опрът в рамата,почваш да вдигаш.Веригата няма еластичност и ако хода на крика е достатъчен повдигането на рамата ще доведе до навеждане на стъпенката.
    Мале,колко писане падна...За същото време щях да съм я изправил тази стъпенка.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Зад последната спирка на автобус 76 в кв.Гоце Делчев, бившият ресторант"Свежест".Или пътуваш по "Тодор Каблешков" посока "Луи Айер" по същата завиваш надясно, наляво отиваш към "Сребърна", след около 600-700 м разбит път, вляво има широко място (бивш гараж някакъв ) и там има много подходяща естакада.Вчера и аз се врях там.
      Дано да съм бил полезен.
      Grand Cherokee WJ 4.7 V8
      Това е положението.

Коментар

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=a4...13&ix=36&iy=26
        Май така ще е по-лесно.
        Grand Cherokee WJ 4.7 V8
        Това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от karlosjackal Преглед на мнение
          Зад последната спирка на автобус 76 в кв.Гоце Делчев, бившият ресторант"Свежест".Или пътуваш по "Тодор Каблешков" посока "Луи Айер" по същата завиваш надясно, наляво отиваш към "Сребърна", след около 600-700 м разбит път, вляво има широко място (бивш гараж някакъв ) и там има много подходяща естакада.Вчера и аз се врях там.
          Дано да съм бил полезен.
          Благодаря! Ще погледна
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Не я ли оправихте стъпенката?Хрумна ми и по-прост начин за връщане в изходно положение-стига да може да се пъхне лост м/у стъпенката и шасито.Ако работата се "закучи",съм насреща.Така и така,все със смачкани железа се занимавам.
            Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
              Не я ли оправихте стъпенката?Хрумна ми и по-прост начин за връщане в изходно положение-стига да може да се пъхне лост м/у стъпенката и шасито.Ако работата се "закучи",съм насреща.Така и така,все със смачкани железа се занимавам.
              Поздрави.
              Покрай дъждовете нямаше кога.

А това с лоста малко ме съмнява да стане. Едно, че степенката е в такова положение, че трудно може да се завре нещо между нея и шасито, без да се нанесат допълнителни поражения по ламарините и второ, че ще е трудно да се намери достатъчно здрав лост.

Миналата седмица, преди да пусна питането тук, направихме опит с лебедката, като прекарахме въжето през блок, закачен за П-образен профил (май беше с дебелина към 4 мм), поставен на земята и застъпен с предна и задна гума.

Е, вместо да се изправи степенката, профилът се огъна нагоре ...

Степенката е видяла бая зор за да се огъне нагоре, така ще си трябва и зор за да се върне обратно ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Аааа,за такива работи си требат дебели железа,яки вериги и 10-тонни крикове(може и повече ).Ясно,че без зор,няма да стане.Иначе,лостове колкото щеш,но само ако има къде да ги пъхнеш.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                  Иначе,лостове колкото щеш,но само ако има къде да ги пъхнеш.
                  Това си беше 18+
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                    Това си беше 18+
                    Ма,то си е така,ти не знам как го тълкуваш.

Коментар

добре ще е да се нагрее с оксижен планката на степенката

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                        Благодаря! Ще погледна
                        Извинете че питам тук но не мога да го намеря този сервиз.Колега би ли ми посочил сервиза на Кики, още нямам права за ЛС и не можах да намеря никъде адреса.А паджерото има нужда от някои ремонти.Благодаря
                        Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                        Това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от karlosjackal Преглед на мнение
                          Извинете че питам тук но не мога да го намеря този сервиз.Колега би ли ми посочил сервиза на Кики, още нямам права за ЛС и не можах да намеря никъде адреса.А паджерото има нужда от някои ремонти.Благодаря
                          Погледни си потребителските бележки де! Още в събота и аз и Боби (CJ_7) сме ти пратили по една.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Благодаря,а аз, като последния глупак гледам форума и чакам лични.
                            Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                            Това е положението.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X