Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тезгях

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тезгях

реших днес да се опитам да направя ''бюджетен '' тезгях ,да е поевтин от 200лв ,ето първите снимки те естественно подлежат на критика ,но ако не стане за серьезна работа ,то поне за сина ми щее таман .ще ползвам лист найтънка ламарина , парчета квадрат останали от предишни проекти и един лист строителен шперплат , китайский разбирасе Натиснете снимката за да я уголемите

Име:тезгях 001.jpg
Прегледи:1
Размер:152.6 КБ
ID:5986110Натиснете снимката за да я уголемите

Име:тезгях 002.jpg
Размер:209.7 КБ
ID:5986111Натиснете снимката за да я уголемите

Име:тезгях 003.jpg
Размер:190.0 КБ
ID:5986112Натиснете снимката за да я уголемите

Име:тезгях 004.jpg
Размер:199.6 КБ
ID:5986113Натиснете снимката за да я уголемите

Име:тезгях 005.jpg
Размер:130.9 КБ
ID:5986114

От: Тезгях

Поздравления супер е станал. Аз ползвам един дърводелски от бук стар колкото света, но върши работа. Най-важното е да е стабилна основата и да не тресе самия плот.

Поздрави !

Коментар

Чудесно, ако предвиждаш монтаж на менгеме, е добре да се усили мястото на монтажа му. Иначе китаеца над 16 мм върши чудесна работа.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

21 мм е китаец ,за днес повече не се очертават снимки ,чекмеджето в интерес на истина стана доста здраво ,въпреки че дъното е тънка ламарина .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:верстак 001.jpg
Размер:171.6 КБ
ID:5413425Натиснете снимката за да я уголемите

Име:верстак 002.jpg
Размер:185.8 КБ
ID:5413426Натиснете снимката за да я уголемите

Име:верстак 003.jpg
Размер:136.0 КБ
ID:5413427

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:верстак 001.jpg
Размер:141.8 КБ
ID:5413611Натиснете снимката за да я уголемите

Име:верстак 002.jpg
Размер:178.1 КБ
ID:5413612Натиснете снимката за да я уголемите

Име:верстак 003.jpg
Размер:167.4 КБ
ID:5413613Натиснете снимката за да я уголемите

Име:верстак 004.jpg
Размер:188.3 КБ
ID:5413614Натиснете снимката за да я уголемите

Име:верстак 005.jpg
Размер:122.6 КБ
ID:5413615Натиснете снимката за да я уголемите

Име:верстак 006.jpg
Размер:195.2 КБ
ID:5413616Това ще му е на тезгяха ,похаречен един лист водоустойчив шперплат 21мм , лист поцинковка ламарина ,квадрат 20на 20 ,ще примеря покъсно колко

Коментар

Чекмеджета за да не падат ,ще ги вържа отзад с едно въже ,после дърпай не дърпай ,до къде е въжето дотам !

Коментар

Вече има такава тема: http://www.offroad-bulgaria.com/show...E5%E7%E3%FF%F5

Така, че ако си съгласен и модераторите решат, нека да поместят твоята тема в другата.

На мен ми се виждат малко слаби краката. Зависи какво ще правиш де. Ако няма голямо блъскане и чукане няма да е проблем. Иначе се получава добре.
              Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

За краката съм съгласен ,но това имах .
                А за преместването на темата ,нямам нищо против ,впрочем имам или нямам ,това е без значение , в край на сметка това го решават модератори , може би наистина има похубаво място
                Последно редактирано от juri_fursov; 04-10-12, 16:10.

Коментар

точка !
                  Прикачени файлове

Коментар

Исках да ги продам тези направени ''тук'' работи и преса и тезгях ,не успях да допълня обьявата ( ,но вторий СМС няма да пратя .СОРРИ за спам ,знам че и това ще бъде изтрито(
                    Май ще си ''почивам '' още една година УСПЕХ на всички

Коментар

Чакай и аз да кача, каква грозотийка си спретнах това лято.

Жената каза, че малкият вече е пораснал (на 2 г.) и трябва да му стягаме стаята, която аз ползвах да си свърша някои работи. Направихме ремонта и съответно бях изгонен от там. За това си спретнах едно ъгълче в малкия ми гараж:

Име:P1060437.jpg
Размер:114.6 КБ
ID:5414737

Грабнах Кра-Кра-та и си направих масичка. Имах винкел 35х35 мм. Нарязах, заварих две рамки с размери 40х140 см и ги хванах с 4-те крака. За плот използвах една дъска от старо дюшеме с дебелина към 35 мм.

Име:P1060440.jpg
Размер:137.8 КБ
ID:5414738

Отгоре покрих с поцинкована ламарина и захванах с каруцарски болтове:

Име:P1060439.jpg
Размер:50.1 КБ
ID:5414739

За сега е това. Другото лято, като ме ядоса пак жената, може да му спретна страници, вратички и чекмеджета. До тук съм дал 5 лв за кило електроди и още толкова за дискове на ъглошлайфа. Не се смейте, толкова мие майсторлъка. 2-3 лв за болтовете.

На късмет си намерих ново 125 милиметрово менгеме за 30 лв. Хванах го на една стара стойка, която имах готова. Отзад монтирах шмиргел, направен от двигател на Перла 04:

Име:P1060438.jpg
Размер:85.2 КБ
ID:5414740

Рзбирасе трябва осветление и озвучаване:

Име:P1060441.jpg
Размер:116.2 КБ
ID:5414741

Радиото е Блаупункт Алфа от Passat B4 и оргинални тонколони Респром 2х10W
                      Последно редактирано от bullet_pk; 05-10-12, 08:21.
                      Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Доста нежен ми изглежда този тезгях, заради който е почната темата. Гледам, че фирмите предлагат тезгяси с 40мм плотове и доста по-сериозна рама. Предполгам обаче, че за лека работа, няма да имаш проблеми. Виж ако напъваш нещо на менгемето или трябва да чукаш отгоре вероятно ще тръпне и ще се чекне.
                        Дано да не съм прав!
                        ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Първоначално публикуван от D-MAX Преглед на мнение
                          Доста нежен ми изглежда този тезгях, заради който е почната темата. Гледам, че фирмите предлагат тезгяси с 40мм плотове и доста по-сериозна рама. Предполгам обаче, че за лека работа, няма да имаш проблеми. Виж ако напъваш нещо на менгемето или трябва да чукаш отгоре вероятно ще тръпне и ще се чекне.

Дано да не съм прав!
                          доста здравичко се получи ,плюс това не го правих за ковач ,а и чука найголям който ползвам ,е 800грама .Иначе този на снимка е около 2000лв ,далеч поздрав и покрасив от саморъчно направенияНатиснете снимката за да я уголемите

Име:вестак заводск&#10.jpg
Размер:71.3 КБ
ID:5414745

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X