Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на икономичен автомобил за градски условия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на икономичен автомобил за градски условия

Аз като Пенчо, ама да си кажа пак.
    Ксантия 2 2.0HDI 90 к.с.
    Хечбека е до 2001 г, комбито до 2003 г.
    Разхода в нафта е много приличен.
    Данъка при 90коня си в ниския.
    За возия няма смисъл да говорим
    Просторни и удобни и комбито и хечбека.
    Частите са на достъпни и приблизително същите цени като на японските.
    При добра поддръжка, здрава и безпроблемна.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнение
      Тръгвa се по пързaлкaтa и кaто се умориш -купувaш нещо.
      Най - вярното до тук !

Затова казах - ходиш , гледаш , без да подбираш - японка , молатка , германка

Коментар

Тойота Корола от 90те много ми харесва, по-точно тази модификация! Виждам, че има и с 4врати, но в обявите само с две видях. Това се доближава до идеалът ми за дизайн на японска кола.
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:30167480002_large.jpg
Прегледи:1
Размер:202.1 КБ
ID:5669151
        Ако намериш такава, независимо дали бензин или дизел, която не е фрапиращо ръждива, можеш да я купиш без угризения. Тези все още са японски.
        Последно редактирано от kartechar; 29-06-15, 09:30.

Коментар

Айде и мойте 5 стинки.....
          За икономия като пари - друго освен метан НЯМА..... за справка - погледнете такситата.....
          Моя пример - вече 5 години съм със Сивик на метан и газ..... ми като пари ми гори колкото скутера 250 кубика.
          За града - то е ясно - автомат.
          Е мойта е такава - четириврат Сивик автомат с метан, газ, клима и печка ....
          Ако някой може да се похвали с разход 10 лева на 100 км в София за кола с автоматични скорости - да идва да гледа......
          Бутилката вярно си е тежка, че и газова има отзад, ма аз на гръб не ги нося..... Конитата отзад да му мислят......
          Извън града - ми върви си прилично с 120-130 по магистрала - повече не я настъпвам. Разход тогава 5,50 - 7,50 левчета.... нали за левове говорим.
          Ха сега ми кажете при цената на нафтата на бензиностанция колко нафта трябва да гори една дизелова кола за да е на ценовото ниво на Хондата ми.
          Имам и Панда 4х4 - става, на газ е, но е ръчка а разхода и като пари е като на хондата, даже малко отгоре.
          Ма тя па за гората - който иска и там разход да смята..... цял ден возене - 10-15 лева газ...
          Та така - вземай японско/корейско, за моите нужди задължително автомат, метан и си пей.....
          П.С. Нито Хондата нито Пандата нито Еспейса/и той на метан/ си продавам, така че моля мнението ми да не се счита като реклама.....
          Поздрави и успех с избора.
          VITARA, SAMURAI
          FIAT PANDA 4x4 CABRIO
          RENAULT ESPACE QUADRA
          ...и едно сивикче за града...

Коментар

Колкото до Суифта преди 3 минути ме докара на работа. От возията има бая какво да се желае... за газова уредба мисля че не е проблем не е много по различна конструктивно от кадет моноинжекцион. Моята специялно е Унгарско производство.
            0-

Коментар

Първоначално публикуван от kartechar Преглед на мнение
              Тойота Корола от 90те много ми харесва, по-точно тази модификация! Виждам, че има и с 4врати, но в обявите само с две видях. Това се доближава до идеалът ми за дизайн на японска кола.
              [ATTACH=CONFIG]810714[/ATTACH]
              Ако намериш такава, независимо дали бензин или дизел, която не е фрапиращо ръждива, можеш да я купиш без угризения. Тези все още са японски.
              Тойота корола купувана от жена ми нова през 2007 г. също е произведена в Япония, но има и английски, има и турски, които не са лоши също. Но по Вин номера може да се определи от коя държава е произлезла.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Наистина Тойота 2007г., произведена в Япония, си е попадение! Европейската сглобка обаче едва ли притежава качеството и безпроблемността на японската. Колата от снимката я притежавам в двуврат вариант с дизелов мотор 2000 куб.см. от 15 години. Разход градско - около 6л./100км. Двигателят не е нито най-икономичен, нито най-динамичен, но е чук! Колата не се продава.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                  Тойота корола купувана от жена ми нова през 2007 г. също е произведена в Япония, но има и английски, има и турски, които не са лоши също. Но по Вин номера може да се определи от коя държава е произлезла.
                  От тия години Королите за Европа се правеха в Турция онли. Имах такава, купувана от ТМ Ауто - турска си беше.
                  Което не я правеше калпава - полската Зафира от тия години беше къде по дървено сглобена - абе ако

Коментар

Първоначално публикуван от mikivt Преглед на мнение
                    От тия години Королите за Европа се правеха в Турция онли. Имах такава, купувана от ТМ Ауто - турска си беше. Което не я правеше калпава - полската Зафира от тия години беше къде по дървено сглобена - абе ако
                    И тази е купувана от ТМ ауто, но е "мейд-ин-Джапан".
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Колега хвърли едно око и на корейците ! Там може да намериш читав и не скъп автомобил с цената на известни компромиси !
                      Успех с покупката !

Коментар

5 ст и от мен.
                        Преди няколко години се наложи да покарам един Yaris, от първите.Ще рече 2000 г.Еднолитров, четирицилиндров, японски.
                        Колата беше на 380 к по километраж.
                        В София харчеше под 5/100 бензин.Вярно, карах я лятото, сам, но с климатик.
                        Много прилична, но си е женска...
                        Младежи, уважавайте старостта - тя е вашето бъдеще...
                        0887/осемпет 66 4осем

Коментар

Моля предложете ми модел градски автомобил с 5 врати, до 5 години, до 10000лв. Да харчи под 5л/100км в града, да не се поврежда и да е с ярък цвят: златно, червено, зелено, виолетово...
                          SpeedCams за iGo, Garmin, sources: http://speedcams.biz.ht

Коментар

Първоначално публикуван от hvdragon Преглед на мнение
                            Моля предложете ми модел градски автомобил с 5 врати, до 5 години, до 10000лв. Да харчи под 5л/100км в града, да не се поврежда и да е с ярък цвят: златно, червено, зелено, виолетово...
                            Много благодаря на отзовалите се. 7 дни - 0 съвета.

Вече си купих. 4.5л/100км.
                            SpeedCams за iGo, Garmin, sources: http://speedcams.biz.ht

Коментар

С какво ще се похвалиш?
                              Публикувайте отговор

Коментар

И аз съм любопитен че с това 4,5 л. на 100 да не си от гр. Горни Дъбник.
                                „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X