Обява

Свий
Няма добавени обяви.

трети стоп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• трети стоп

здравейтеискам да попитам защото преди няколко дена ми хрумна една идея да си сложа трети стоп отгоре на задното стъкло, мисълта ми ето за слагането е лесно ми от диода излизат двакабела свързването попринцип няма значение на кой стоп ще е или левия или на десния мисълта мие че и пластинките са две на стопа и не знам кои кабел на коя пластинка да го запоя ако някоие слагал такъв третистоп нека да сподели или дами каже дали има значение кои кабел накоя пластинка да го запоя благодаря предварително дано да смеме разбрали

От: трети стоп

Колега нищо сложно няма.Свали стопа и допри жиците на диода до фасунката на която е стоп крушката.Да знаеш че при диода имаш само един начин на свързване.Плюс трябва да го вържеш с плюса на фасунката, в обратния вариант просто няма да светне диода.Колкото до стопа ако е от вътрешната страна на задното стъклото помисли за някакво упатнение около стопа,защото когато даваш заден и пипнеш стопа се осветява задното стъкло и нямаш видимост нощно време.Успех !

Коментар

От: трети стоп

благодаря ти колега аз още същата вечер когато я пуснах темата не ми даде мира и слезнах във гаража и си поиграх малко и то взе че стана и после помислих от къде да прекарам кабелите обаче го оставих за сутринта и така вече свети

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X