Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно Комбиниран Тестер за двигателя и Компресомер.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос относно Комбиниран Тестер за двигателя и Компресомер.

Здравейте колеги..
    Тези дни си харесах тези джунджурийки, но малко на сляпо трябва да ги купя, понеже не съм купувал такива неща, нито пък такъв модел, ако изобщо имат модел де ....Та искам да питам, какво е вашето мнение за тези два инструмента??Добри ли са, всмисъл мерят ли...айде да не е точно, но поне относително точно..?Имате ли впечатления от тези "модели"/ ""защото не откривам никъде модел.../Няма да се ползват професионално, а с любителска цел..Пък и цената е относително добра..
    Дори и да не сте работели с такива, изкажете вашето мнение за тях??
    Ако може без въпроси, за какво са ми, не ти трябват и такива, за да търся значи съм сметнал, че ще ми трябват..Но приемам и всякакви критики..
    Мерси предвърително на отзовалите се!!
    Ето и снимки на въпросните джаджи:
    Комбиниран Тестер:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:kombiniran-tester-za-dvigatel-instrumenti-zimber.jpg
Прегледи:1
Размер:46.3 КБ
ID:5959821
    Компресомер:
    В комплекта влизат:
    1 бр. Манометър с куплунг за бърза връзка

2 бр. Универсални гумени накрайници

4 бр. Накрайници с различни резби

Размери-10, 12, 14, 18мм

1 бр. Маркуч

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:kompresomer-za-benzin-instrumenti-zimber-tools-gedore-vlogki-skobi-za-klapani-adaptor-otvertka-e.jpg
Прегледи:1
Размер:23.3 КБ
ID:5959822
    Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 06-02-12, 14:38.
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

От: Въпрос относно Комбиниран Тестер за двигателя и Компресомер.

Общо взето от този тестер, в този вид аз не съм доволен. За да е по-практичен, трябва да е к-т с помпа, за да можеш не само да отчиташ налягане/вакуум, но и да тестваш примерно карбуратор на налягане и подналягане. Не мога да намеря снимка в момента.
    В този вид същата работа върши и обикновен БГ манометър от битаката за 10на лева, отчитащ налягане и подналягане. Само за налягане ще ти свърши и този вид, но помпата ти дава много предимства при търсене на това което търсиш

Компресора също така не му знам парите, но ако ти е за нивата, отиваш в магазин за руски части и си взимаш един руски компресомер. А ако е и залежал по-дълго време на рафта и собственика не е индексирал цената, ще е и на смешни пари.

Лично мнение.
    Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
      Общо взето от този тестер, в този вид аз не съм доволен. За да е по-практичен, трябва да е к-т с помпа, за да можеш не само да отчиташ налягане/вакуум, но и да тестваш примерно карбуратор на налягане и подналягане. Не мога да намеря снимка в момента.
      В този вид същата работа върши и обикновен БГ манометър от битаката за 10на лева, отчитащ налягане и подналягане. Само за налягане ще ти свърши и този вид, но помпата ти дава много предимства при търсене на това което търсиш

Компресора също така не му знам парите, но ако ти е за нивата, отиваш в магазин за руски части и си взимаш един руски компресомер. А ако е и залежал по-дълго време на рафта и собственика не е индексирал цената, ще е и на смешни пари.

Лично мнение.
      Не съм намирал из магазините, но ще потърся..
      Не е само за нивата, въпроса е да е универсален, за да става и за други коли, затова компресора, съм гледал да е с толкова приставки, макар че има излищни, например 10ката..
      Мерси колега за мнението ти!!
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Всеки нормално зареден магазин трябва да има,поне два вида бензинови и дизелови, руските са обикновенно такива, по рядко са комбинирани.

Бензинов - тества само с гумен тампон, плътно връзка и чрез натискане.

дизелов вариант, по-голями атмосфери, гумена връзка и к-т стандартни накрайници с резба.

снимките са примерни.
        Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
          ...макар че има излищни, например 10ката..
          Има подгревни свещи М10х1. На повечето с директно впръскване са такива.
          Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Според мен за мерене на що годе точни параметри не става но за сравняване на разликите между цилиндрите ще свъши работа. Успех.

Коментар

Комбинирания тестер се озова при мен тукощо...Хората са го измислили, има куп приставки, има и тройник за да се сложи помпа, за 27 лева си е повече от добре
              Мерси за отговорите!
              Honda Dominator 650
              088ЧЧ93979-->Борис
              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Имам едно последно питане, когато меря бензиновата помпа, трябва да я меря на сухо ли???Защото ако я меря, когато е свързана с резервуара, няма ли да набута бензина в самият уред и да стане мизерия???
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X