Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кора за врата облицована с карбон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кора за врата облицована с карбон

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
    Или искаш това да е най-здравия елемент в цялата кола?
    Явно Дима наистина мрази нивите.
    Приятели не се печелят - губят се завинаги.
    УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
    Времето е ценно, само ако не бързаш.
    0889623098

Коментар

Ти пък сега...Нямах това впредвид, а че и стъклопласт ще му свъши същата работа, защо обезателно карбон? Хората като взимат решение да правят нещо карбоново се ръководят от здравината която дава при ниско тегло (аз не влизам в това число). И здравината на една конструкция се пресмята с оглед на най-слабия и елемент. Като укрепиш нещо в Нива, веднага поддава следващото по-слабо... Понякога даже се чудя това укрепеното за къде да го хванеш - наоколо всичко също трябва да се укрепва - има цяла тема в систематизирана информация на Нива. Там от една такава правят сериозен автомобил, ама толкова преработки че отдавна спира да е Нива...Та карбон на Нива ми звучи като Инифинити Голд на Трабант... Може ама няма смисъл.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
        Ти пък сега...Нямах това впредвид.
        Майтап бе Уили... И ние с баджанака направихме нещо подобно на пода на неговата бивша Лада(белгийска). След две години това "нещо" бе най-здравото от целия под.
        Приятели не се печелят - губят се завинаги.
        УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
        Времето е ценно, само ако не бързаш.
        0889623098

Коментар

Дима ,вече си готов да се надбегваш с голфаджийте.....Абе направо я бускай тази тема в форума на фолксваген

Коментар

Първоначално публикуван от ivotosod Преглед на мнение
            Майтап бе Уили... И ние с баджанака направихме нещо подобно на пода на неговата бивша Лада(белгийска). След две години това "нещо" бе най-здравото от целия под.
            Знам, разбрах аз, ама колегата с Нивата да не се обиди, щот аз може да си мисля каквото си искам, но не е нужно всички да са на моето мнение
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Дима, отваряй сервиз за оптичен туних
              много е готино
              LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
                Дима ,вече си готов да се надбегваш с голфаджийте.....Абе направо я бускай тази тема в форума на фолксваген
                Нема нужда
                Нинджата там чух че е пуснал тема за неговия Голф и ги бил разбил
                http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

А лепилото ,не попива ли по тази материя? В смисъл не става ли на петна?
                  B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                    А лепилото ,не попива ли по тази материя? В смисъл не става ли на петна?
                    Това е смола. Не само че попива но и внимателно се импрегнира с нея, затова на първите снимки ти се вижда сиво, а после черно В момента си е твърда черупка с вид на плат от графит.

Коментар

доста подходящо за джипове, а и много по-красиво отколкото "рифела"
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Лошото е че се драска, а хубавото е че е много леко. Може би за спортна машина където се гони всеки крам би имало смисъл с оглед високата цена.

Коментар

и аз съм го мислил варианта върху сегашните калници и капак да залепя карбонов плат, но не знам ако не се прави по специалнатехнологияколко ще бъде здраво. това примерно върху пластмасата както си го залепил ако го огънеш или удариш какво ще се случи и по добре ли е да се направят нови капаци и калници само от карбонов плат и смола за слепването им или върху старите отгоре

Коментар

Колегата с "Нива"-та няма да се обиди.Даже ти благодари за ценната информация.Просто търся начин да си направя 2-те големи кори(на задните калници) максимално здрави.Първите ги изяде кучето на един приятел ловец,вторите ги потроши както спеше един пиян авер.Сега съм с трети чифт.Не знам от каква пластмаса са,обаче са кьопави та знае ли се.Като монтирах последните,едната я пукнах при поставянето(чисто нова),хем съм й треперил през цялото време.
                            Крайно време е отново да започнеш да харесваш "Ниви"-те,въпреки че една се опитала да те утрепе.Сигурно е подушила,че не я харесваш.
                            Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                            имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
                              Колегата с "Нива"-та няма да се обиди.Даже ти благодари за ценната информация.Просто търся начин да си направя 2-те големи кори(на задните калници) максимално здрави.Първите ги изяде кучето на един приятел ловец,вторите ги потроши както спеше един пиян авер.Сега съм с трети чифт.Не знам от каква пластмаса са,обаче са кьопави та знае ли се.Като монтирах последните,едната я пукнах при поставянето(чисто нова),хем съм й треперил през цялото време.
                              Крайно време е отново да започнеш да харесваш "Ниви"-те,въпреки че една се опитала да те утрепе.Сигурно е подушила,че не я харесваш.
                              Стъклопластови кори ще ти свършат перфектна работа, еле пък на десеторно по-ниска цена А когато карах Нивата не бях карал още друг джип и си я харесвах... Прозрението дойде когато се качих на едно Чероки 4.0 и разбрах колко заблуден съм бил... После вече я карах и мразех... мани, добре че я махнах...

Първоначално публикуван от Kaishin Преглед на мнение
                              и аз съм го мислил варианта върху сегашните калници и капак да залепя карбонов плат, но не знам ако не се прави по специалнатехнологияколко ще бъде здраво. това примерно върху пластмасата както си го залепил ако го огънеш или удариш какво ще се случи и по добре ли е да се направят нови капаци и калници само от карбонов плат и смола за слепването им или върху старите отгоре
                              Като ще ги обличаш отгоре каква е идеята че не разбрах? Така няма да намалиш теглото, даже ще го увеличиш. Виж ако ги направиш само от композит (без значение стъклопласт, карбон или кевлар+карбон) ще спечелиш от ниското тегло.

Коментар

за здравината по скоро теглото + - 2-3-4 кг не е нищо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X