Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ- мишка в колата :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ- мишка в колата :)

Вчера при мен дойде за обслужване/масла, ремъци, филтри.../ едно момче с Голф3- ТДИ/не че е от значение каква е колата/
    По двигателя имаше следи от мишки и единия ремък беше леко изгризан
    Та помагайте- дайте акъл в такъв случай- с какво да се напръска двигателния отсек, че ако почнат инсталацията става чудо
    На сърбела майката му е чесането.
    Борислав Борисов Русе О885 О37815

От: Помощ- мишка в колата

хах, ние преди години имахме така мишка в едната кола... беше изгризала кабела за свеща и колата почна да работи на 3 цилиндъра (от което погледнахме под капака и констатирахме проблема)... а гнездо си беше направила под кората на капака. заредихме с червено жито по колата и в гаража около нея и след това не сме имали проблеми
    Моите снимки...
    https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
    https://500px.com/ivankoo

Коментар

Просто да не го прибира в гаража, зимата и гладните котки ще имат грижата. Трябват няколко дни яки минуси (в една кола НЯМА къде да се свре мишка на топло)

Коментар

Тя никога не е прибирана в гараж- просто човека е международен шофьор и се случва колата да не се кара по 3-4 седмици.
        На сърбела майката му е чесането.
        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Отиваш в най-близката ветеринарна аптека,излагаш си проблема и получаваш решение.Толкова е просто.ПП Скоро имах плъхо-миши проблем(свързан със зайцевъдството ми и фуража към него),който реших по този начин.
          МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Съвсем случайно вчера намерих в ДЕНИКОМ спрей за пръскане против гризачи в автомобилите.
            Не съм го купувал и незнам дали мирише и ги пъди или е някаква отрова.
            Факт е, че по някакъв начин ги гони.
            АИГ-Заваряване ООД
            Заваръчни апарати "DEL"
            http://www.aigwelding.com
            0889 522 036

Коментар

Не оставяйте парцали под капака! С тях гризачите си правят гнезда.

Коментар

Аз също имах проблеми с мишки под капака, слагах някаква отрова - черна на цвят и свърши работа.Бяха влизали и в таблото през отвора за вентилация и бях останал без предните канали на касетофона.Наложи се да си направя метална решетка на вентилацията....
                Дилян Петров

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X