Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Работни дрехи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Работни дрехи

Първоначално публикуван от Fook Преглед на мнение
    Доста добро изпълнение се е е получило според мен :]
    Най важното е че миналата зима в големите студове ми беше много топло . С този гащеризон и едни ватирани работни обувки от Т.Г. за първи път от доста години насам не мръзнах .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Ъъъъъ, такова, няма във форума човек, дето се занимава баш с това май, с работни дрехи и обувки де, а и самият той носи почти непрекъснато такива, има и свидетели от форума. Ама майната му на съфорумника, той е п....ст, щото неговите са скъпи, а и карат по 2-3 години, да го е..а ! Скапаняк !
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
        Ъъъъъ, такова, няма във форума човек, дето се занимава баш с това май, с работни дрехи и обувки де, а и самият той носи почти непрекъснато такива, има и свидетели от форума. Ама майната му на съфорумника, той е п....ст, щото неговите са скъпи, а и карат по 2-3 години, да го е..а ! Скапаняк !
        Аз също съм почти само с работни дрехи и то по собствено желание мога и по цял ден да си седя чистичък и с ръце в джобовете ама сърце не трае да не пипна машина Случайно да имаш някое зимно работно елече на промоция ? Тая година сме въобще без парно спряха даже и това което топлеше стъклата на покрива .
        Последно редактирано от sek.1; 11-11-12, 07:50.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
          С втората употреба ударих на камък . Вчера обиколих 5 - 6 магазина из центъра и никъде не продават работни дрехи или нещо което да става за тази цел. Някой ако има идея къде продават да сподели тук или на лични .
          Вярно че поста е стар ,но гледам темата е повдигната та-Има един магазин за втора употреба на Димитър Петков и Стамболийски,където има работни дрехи.От там си взех цял гащеризон за 6лв от който за сега съм доволен.Държи на доволна доза заваряване вече втори месец...
          "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
          Mark Twain
          СтоЕнчA

Коментар

Първоначално публикуван от Shtaiga Преглед на мнение
            Вярно че поста е стар ,но гледам темата е повдигната та-Има един магазин за втора употреба на Димитър Петков и Стамболийски,където има работни дрехи.От там си взех цял гащеризон за 6лв от който за сега съм доволен.Държи на доволна доза заваряване вече втори месец...
            Къде по точно е този магазин ?

Коментар

Като вървиш по Стамболийски посока К. Величков завиваш по Д Петков на дясно.На 20-30 метра от кръстовището от дясно е.Ако не съм обяснил достатъчно ясно звънни един тел.
              "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
              Mark Twain
              СтоЕнчA

Коментар

Може би малко встрани от темата ама искам да попитам знае ли някой какъв е състава на ваксата за обувки от преди години,че сегашните нещо не ми вдъхват доверие?Може ли да се направи такова нещо в домашни условия?
                Знам,че има сега доста бои и спрейове против проникване на влага през кожата на обувките,но не вършат кой знай каква полезна работа.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                  Аз също съм почти само с работни дрехи и то по собствено желание мога и по цял ден да си седя чистичък и с ръце в джобовете ама сърце не трае да не пипна машина Случайно да имаш някое зимно работно елече на промоция ? Тая година сме въобще без парно спряха даже и това което топлеше стъклата на покрива .
                  Я, тва съм го пропущил, странното е , че имам баш зимни работни елеци, ма само 50 и 52 номера. Иначе са кисели, да ги е...

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от Stefan55 Преглед на мнение
                    Може би малко встрани от темата ама искам да попитам знае ли някой какъв е състава на ваксата за обувки от преди години,че сегашните нещо не ми вдъхват доверие?Може ли да се направи такова нещо в домашни условия?
                    Знам,че има сега доста бои и спрейове против проникване на влага през кожата на обувките,но не вършат кой знай каква полезна работа.
                    За 3,50 имам вакса, дето няма да я намериш направена в домашни условия от гъша мас, ама пък върши много по-добра работа.
                    Ама не съм сигурен дали имам , може и да е свършила, утре мога да погледна. И не е реклама, че то за 3,50, к'ва реклама.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Аз от години ползвам работни дрехи и от над 15 години работни обувки !Жена ми работеше в диадора,имам някаква мас безцветна,нагряват се обувките с маста и се втрива,прави се 2-3 зимата и краката ти са сухи,става за кожа гладка,за обърната кожа не става !Има един модел работни обувки на диадора ,приличат на маратонки , такива ,струват около 120 лв. Тези са добри

Тези също ....

В момента нося такива,не са диадора но са по евтини ....май към 60-80 лв. бяха !Всичките са с бомбе !Последните са по тежки,но се свиква,не запарват и вмирисват и ги нося и лятото когато работя ,без проблем,даже на море ходих с тях докато хората шляпаха с джапанки !Също при голям студ подметката става твърда и чука като ходиш .Гадното е че диадората се прави в България,поне тези модели а цените с поръчката от е-бей е на половина до БГ !

С тези обувки ходих в Ирак на +46 48 градуса ,Украйна,Италия зимата ,Унгария зимата...Не са ме предавали нито в жега нито в студ !Единствено при чек ин на аерогарата се събуваш бос заради метала и капсите
                      Първите два модела са без никакви забележки,препоръчвам ги най-отговорно!За последните съм споделил недостатъците но като цяло здрави и надеждни ,не стават за вода !

п.п Забравих нещо много важно,подметките на диадора са от материал който има живот,без значение дали се ползват или не,може да стоят в кутията в гардероба и след 3 години да ги обуете и след седмица да започне да се руши подметката !Това е нормално и ако си купувате диадора,гледайте кога са произведени !
                      Последно редактирано от Roninn; 21-01-13, 21:46.
                      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                      Анатолий Пейчинов o8875о9815
                      https://dvrbg.com/

Коментар

Сега ползвам дрехи и обувки от тази фирма engelbert strauss и мога смело да заявя че си заслужават стотинките отвсякъде .
                        По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Аз ползвам от http://www.kammarton.com/ и не съм имал проблеми но с по качествените продукти на евтиното не залагам

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                            За 3,50 имам вакса, дето няма да я намериш направена в домашни условия от гъша мас, ама пък върши много по-добра работа.
                            Ама не съм сигурен дали имам , може и да е свършила, утре мога да погледна. И не е реклама, че то за 3,50, к'ва реклама.
                            Колега дано да се намери поне една бройка.Малко сме далече един от друг,но затова има куриери.
                            Благодаря предварително.

Коментар

Добър ден.

Харесах един полугащеризон и един цял гащеризон. Изглеждат много хубави и са 100% памук, разговарях с хората по телефона и изглежда че са коректни. Изпращат по еконт с опция тест и преглед, но въпреки това ме интерсува мнение, за техните продукти.

Това съм си харесал:

1. https://vvmstore.com/gashterizon-rorert - цял гащеризон /черно с оранжево/

2. https://vvmstore.com/cql-raboten-gashterizon-blue - цял гащеризон /син/

3. https://vvmstore.com/%D0%BF%D0%BE%D0%BB ... 0%BE%D0%BD - полугащеризон

Ще съм много благодарен за мнение, защото държа да ползвам добри дрехи. От тази фирма съм ползвал обувки за лов и разходка и съм много доволен, но за дрехите търся мнение. Ако някой може да ме посъветва. Търсих и втора упореба, но в Пловдив неможах да намеря втора употреба цели гащаеризони, нито полугащеризони.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X