Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Работни дрехи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Работни дрехи

Ако ти трябват единични бройки, само за теб, потърси из втората употреба.
    Излизат чисто нови, с етикетите. Качеството е несравнимо с българските.
    Освен в гаража, вече трета година обикалям с мотора с такива гащи - нямат късане. А през колко драки и скали са минали само те си знаят.

Коментар

Имам един приятел който има магазин за дрехи втора употреба от него си взимам това което не става за продаване за парцали но работни дрехи до сега не е вкарвал а той си ходи с камиона до Германия. То в чувалите от Германия има такива боклуци повече от половината отива за парцали та и за това не стават . Преди време извади от чувалите една шевна машина Пфаф сложена вътре за да тежи .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Много неща мога да ти напиша, предвид опита ми (и с работно облекло), но за целта ти най-добре послушай колегите, които ти предложиха да си купиш дънкови дрехи 2-ра употреба (най-добър вариант) или от Илиенци и пр. където продават. Всичко останало ще е компромис и като краен резултат ще ти излезе по-скъпо. Ако ти са неудобни като модел за работа, лесно може някоя шивачка да ти сложи допълнителни платки и дори подсилване, за да станат по-удобни и пак ще ти излезе по-евтино.
        А със "старите военни работни дрехи" внимавай дали са истински и дали плата вече не е "просенен" от годинките.
        Успех!
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
          Много неща мога да ти напиша, предвид опита ми (и с работно облекло), но за целта ти най-добре послушай колегите, които ти предложиха да си купиш дънкови дрехи 2-ра употреба (най-добър вариант) или от Илиенци и пр. където продават. Всичко останало ще е компромис и като краен резултат ще ти излезе по-скъпо. Ако ти са неудобни като модел за работа, лесно може някоя шивачка да ти сложи допълнителни платки и дори подсилване, за да станат по-удобни и пак ще ти излезе по-евтино.
          А със "старите военни работни дрехи" внимавай дали са истински и дали плата вече не е "просенен" от годинките.
          Успех!
          Старите военни дрехи няма как да ги сбъркам две години съм служил на родината облечен с тях. Не знам от какъв бризент са направени но вече 10 години не мога да скъсам от старите десантни бризентови лятото на пилешкия лов . Днес му се обадих на човека да видим има ли моя размер че съм си бая голям

Коментар

И аз наскоро влязох в магазин втора употреба да си търся работно облекло. Останах впечатлен от качеството. Бяха изложени няколко почти нови гащеризона за по петнадесетина лева. За съжаление не намерих моя номер. Опитай с втората употреба не всичко е за шрот!

Коментар

Първоначално публикуван от VESO4AR Преглед на мнение
              И аз наскоро влязох в магазин втора употреба да си търся работно облекло. Останах впечатлен от качеството. Бяха изложени няколко почти нови гащеризона за по петнадесетина лева. За съжаление не намерих моя номер. Опитай с втората употреба не всичко е за шрот!
              Тая седмица ще обиколя и по втората употреба .

Коментар

От 2рата употреба изпадат наистина готини неща....
                НО винаги има НО ... нещата преди да поемат пътя за България се сортират от местните събирачи.
                Бащата беше един от едрите вносители за врачанския край ОНО време на дрехи от Австрия. Лично ме е водил тук във Виена където ги сортират.
                Официални и работни маркови дрехи отиват в графа "nicht für Export"

Все пак имам разни тениски на по 10години от там ... не са мръднали.

Брат ми работи в магазин за строителни материали тук и при него има разни работни дрехи. Понеже са персонал им ги дават аванта , и без да се мажат с масла и други такива неща .... постоянно се възползва от "промоцията" .... понеже старите се разпадат, а цените на новите са направо шокиращи.
                Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
                Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
                Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

С втората употреба ударих на камък . Вчера обиколих 5 - 6 магазина из центъра и никъде не продават работни дрехи или нещо което да става за тази цел. Някой ако има идея къде продават да сподели тук или на лични .

Коментар

Наще началника ги купува от Подуяне... на фирма "Миладинови" така се и казва магазина и са си им собствено производство... намира се срещу пощата на Подуяне, кадето минава трамвайната линия, там е една дълга редица с блокова и от доло на приземният етаж има всякакви магазинчета... там най-крайният блок посока центъра (жп моста под който се минава) понеже малко по на татък има друг магазин с други дрехи... но тези на Миладинови са яки... имат всякакви работни обелкла... наще гащеризони и курки са от там и спокойно си карат по 6 месеца с леки забележки, това при есетество на работата- предимно заваряване и рязане... Якетата пак са ни от там... и те са добри... цяла зима изкарах с моето и сега почвам втора зима... а какво ли не е падало върху него... ако искаш мога да ти ги снимам за да придобиеш представа като дизайн и материя ако решиш да отскочиш до магазина
                    Моите снимки...
                    https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
                    https://500px.com/ivankoo

Коментар

Пусни една снимка да им видя материята щом издържат на твоята работа трябва да са добри .

Коментар

Утре на светло ще ги снимам... че чак сега се сетих а са вече хрърлени в пералнята... Но иначе наистина доста издържат... само най-лошото е като падне голяма гореща шлака от резака или електрожена... тогава като поседи малко време и прави дупка и така докато не стигне до кожата... ама то при всички работни дрехи това е проблем
                        Моите снимки...

Коментар

Ето ги какво представляват като цяло:

Това са дрехи на незнам си колко месеца... но всеки един комплект е на поне 6 месеца, защото през толкова ни се полагат нови... И като цяло само изгарят конците на джобовете след 4-5-месеца обилно заваряване, иначе се държът бая...
                          Моите снимки...

Коментар

Ето какво се получи с моите скромни умения с шиенето на шевна машина . Преработка на танкистки ватен панталон с висока талия в полугащеризон . Не е идеално на дизайн но за сметка на това как хубаво топли и цената с допълнителните матеряли е към 10 лева . Утре отивам да взема още поне 3-4 броя. Казаха ми че някъде в Елин Пелин имало специализиран магазин за работни дрехи от Германия някой ако го знае къде е да помага . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN0842.jpg
Прегледи:1
Размер:41.5 КБ
ID:5325759
                            Последно редактирано от sek.1; 09-12-11, 06:24.

Коментар

Е аз питах колегите, че само с тях имам връзка в града, ама никой незнае...
                              Моите снимки...

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                                Ето какво се получи с моите скромни умения с шиенето на шевна машина . Преработка на танкистки ватен панталон с висока талия в полугащеризон . Не е идеално на дизайн но за сметка на това как хубаво топли и цената с допълнителните матеряли е към 10 лева . Утре отивам да взема още поне 3-4 броя. Казаха ми че някъде в Елин Пелин имало специализиран магазин за работни дрехи от Германия някой ако го знае къде е да помага . [ATTACH=CONFIG]392005[/ATTACH]
                                Доста добро изпълнение се е е получило според мен :]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X