Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да помогнем на Стефан ;)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да помогнем на Стефан ;)

Здравейте колеги,
    Миналия уйкенд на ретро парада в Бургас се видяхме с Джорджио и Стефан, който търси еййй такова нещо.Подробностите ще ви обясни той, от мен са снимките

Доколкото разбрах, това се реже с дължината на луминисцентна лампа, като на алуминиевата част се поставя диодна лента.Въпроса е къде може да се намерят материали, за да се изработи цялата джунджурия.
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

От: Да помогнем на Стефан

Алуминиевата част - сякаш съм мяркал нещо подобно при пичовете, които се занимават със сглобяване на щандове за разни изложения.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Ако относително кръглото сечение на профила на изделието не е определящо, не може ли просто да се използва корпус от луминсцетна лампа?
      Всъщност, каква е крайната цел?
      Последно редактирано от Veni1; 12-07-11, 09:21.

Коментар

Алуминиетава част (радиатора) съм я виждал в Комет Електроникс. В последно време се отвориха сериозно към светодиодно осветление. В магазина им в София в Дружба 2 има голям showroom и могат да се видят. За прозрачната част обаче нямам идея от къде може да се купи.
        Светодиодни ленти съм купувал в Студентски град от магазина на Omega Light.

Надявам се да не се приеме като реклама.
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

За алуминиевата част - има нещо подобно в каталога на Стилмет. Профилът е капачка от две части за стъклопакети на система за окачена фасада-стр 22 от каталога, чертеж 1, кат. номера на профилите Е85700 и Е 85722.

http://www.madeinetem.com/uploads/fi...ch-sys-all.pdf

Стефан да прецени дали търси подобно нещо или съвсем друга му е идеята

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X