Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Конструиране на закрито ремарке

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Конструиране на закрито ремарке

Здравейте! Бих искал да констроирам закрито ремарке за кросвия си мотор. Ако се захвана да го правя без подготовка сигутно ще успея но ще ми отнеме повече време сигурно ще съсипя малко материали докато го догодя и ще има преконструиране и преправяне посредата на работата. Бих искал да избегна този момент. Затова моля за някаква информация, чертеж или идея която да ми помогне защо не и снимка?
    Изискванията са ми да е колкото може по леко да е здраво (мисля да държа мотора пред вкащи в него) следователно да не от бризент а от ламарина (разбирасе нищто още не е решено). За момента имам основата тоест заден мост от някакво малко пежо.
    И бих искал да знам лесно ли се минава този техно тест, скъп ли е и къде може да се ява на такъв. И колко пари ще ми струва озаконяването като зяло на подобно нещо.
    Много ще съм благодарен на отзовалите се
    Последно редактирано от ruski; 28-04-07, 23:15.

Re: Конструиране на закрито ремарке

По скоро искаш да си направиш подвижен гараж, който хем да може да се движи по пътищата, хем да е и сигурен такъв.
    Доколкото виждам, става въпрос за Монтана. Мой съвет(от личен опит в София) - по-евтино и по-сигурно е да си намериш приятел с гараж, където да си държиш мотоциклета или да си наемеш гараж(част от гараж). Дотук със съхранението. А по отношение на прекаването от едно място на друго - не съм сигурен дали за 1 бр. мотор си заслужава този труд. Тук пак (според мен де) си мисля, че по-добре е да дадеш 1800-2000 лв. за професионално ремарке с възможност за регистрация, при това за 2-3 мотоциклета(АТВ+мотоциклет), отколкото да се мъчиш сам към резултат, който не съм сигурен дали е оправдан напълно.
    Ако става въпрос само за 1 бр. мотор, то има съвсем малки устройства, които се прикачват на теглича като се сваля предната гума на мотора и се монтира там.

Но, все пак това е мое мнение. От личен опит, особено в днешно време - с "Технотест" не се хващам...
    Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
    KTM 350 SX 2011

Коментар

До: Конструиране на закрито ремарке

Какви са тези съвсем малки устройства и дали е полезно за мотоциклета да се тегли по този начин?
      КТМ 400 EXC

Коментар

До: Конструиране на закрито ремарке

полезно е - подмладява се
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X