Здравейте! Бих искал да констроирам закрито ремарке за кросвия си мотор. Ако се захвана да го правя без подготовка сигутно ще успея но ще ми отнеме повече време сигурно ще съсипя малко материали докато го догодя и ще има преконструиране и преправяне посредата на работата. Бих искал да избегна този момент. Затова моля за някаква информация, чертеж или идея която да ми помогне защо не и снимка?
Изискванията са ми да е колкото може по леко да е здраво (мисля да държа мотора пред вкащи в него) следователно да не от бризент а от ламарина (разбирасе нищто още не е решено). За момента имам основата тоест заден мост от някакво малко пежо.
И бих искал да знам лесно ли се минава този техно тест, скъп ли е и къде може да се ява на такъв. И колко пари ще ми струва озаконяването като зяло на подобно нещо.
Много ще съм благодарен на отзовалите се
Изискванията са ми да е колкото може по леко да е здраво (мисля да държа мотора пред вкащи в него) следователно да не от бризент а от ламарина (разбирасе нищто още не е решено). За момента имам основата тоест заден мост от някакво малко пежо.
И бих искал да знам лесно ли се минава този техно тест, скъп ли е и къде може да се ява на такъв. И колко пари ще ми струва озаконяването като зяло на подобно нещо.
Много ще съм благодарен на отзовалите се
Коментар