Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Огъване на ламарина - къде
Свий
X
-
От: Огъване на ламарина - къде
Тъй като в София (още по-малко в северната част) не мога да открия абкант с нож за радиус на огъване R5 или R6 или R7 или R8, а с интерполиране (подаване на материала и натискане на ножа през малко разстояние) не искам, че колкото и да е малко разстоянието (0.5mm) вместо част от окръжност при сгъвката на детайла се получава част от многоъгълник.
Сега търся където и да е в България, идеята е човека да каже на какъв радиус (от изброените четири) може да огъне аз да направя разгъвките и да му изпрати, като ги огъне да си ми ги върне пак по куриерска фирма.
-
Не знаех че и в Годеч има абканти - ще го имам предвид, то абкант лесно ще намеря и в София, трудно се оказа да намеря ножов с радиус на ножа различен от 0.5 и 1 mm.
Мислех си за рекламна фирма в която огъват и на по големи радиуси, обаждах се на по-известните за който се сетих но до сега удрям на камък
Ако имате възможност помогнете
Коментар
-
Емо, без да съм на 100% сигурен, но в Захарна фабрика, на Кукуш 1, в сградите на бившия Инкомс, има метален цех. За гилотина съмсигурен, но не знам за абкант. Поне е в северните райони.Успех!
Коментар
-
Емо, я питай в бгстиил - там трябва да могат.
2 мм ламарина може и с чукМа то си зависи кво искаш да постигнеш всъщност.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
На Кукуш знам една голяма мебелна фирма която има и метален цех и една за игрални автомати, но и в двете оборудването е твърде оскъдно и абкантите са престилкови а детайла не може да се огъне на престилков.
БГ Стийл е с едно от най-сериозните оборудвания за ламарина, но те изработват индустриална продукция и не ги интересуват радиуси, те са тамън до фирмата в която работя и там първо проверих.
С едно фи 10 плътно и отгоре налагане с чука - и това го мислех
Коментар
-
Колега, има една фирма в Кюстендил която има ножове със радиус. Със сигурност имат R~40 но дали имат по-малки незнам. Фирмата се казва "АБ-терм"(дано модератора него сметне за реклама) намери ги в нета и има званни за да ги попиташ.
Другия начин е да званнеш на фирма която е вносител на абканти и оборудване за абканти, там ще ти кажат на коя фирма в България, са доставили такъв нож! Фирма която се занимава с това е "Полимета C"(и това не е реклама).
Успех!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнениеС едно фи 10 плътно и отгоре налагане с чука - и това го мислехИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Абе то на ръка може да стане по-хубаво от заводското - има мастори ковачи факири
Така или иначе нищо не ни пречи да пробваме, стига Емо да е навит.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар