Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Огъване на ламарина - къде

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Огъване на ламарина - къде

Къде в София (по възможност в северната част) могат да ми огънат десет ламаринки с по две огъвки с вътрешен радиус R5 или R6 или R7 или R8, става въпрос за следното
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled-1.jpg
Прегледи:1
Размер:50.8 КБ
ID:5931047

Материала е "черно", дебелината е 2mm (както се вижда и от скицата)
    Моля помогнете че се оказва в София огъват предимно до R1.5mm

От: Огъване на ламарина - къде

Тъй като в София (още по-малко в северната част) не мога да открия абкант с нож за радиус на огъване R5 или R6 или R7 или R8, а с интерполиране (подаване на материала и натискане на ножа през малко разстояние) не искам, че колкото и да е малко разстоянието (0.5mm) вместо част от окръжност при сгъвката на детайла се получава част от многоъгълник.
    Сега търся където и да е в България, идеята е човека да каже на какъв радиус (от изброените четири) може да огъне аз да направя разгъвките и да му изпрати, като ги огъне да си ми ги върне пак по куриерска фирма.

Коментар

Не мога да повярвам че никой от форума не се занимава с ламарини, или аз не си задавам питанията коректно.

Коментар

Градски в годеч има абкани и в двата завода а има и добри маистори,и ако им пообясниш какво искаш може да ти го направят
        0885 297985,мтел-Радо
        0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Не знаех че и в Годеч има абканти - ще го имам предвид, то абкант лесно ще намеря и в София, трудно се оказа да намеря ножов с радиус на ножа различен от 0.5 и 1 mm.
          Мислех си за рекламна фирма в която огъват и на по големи радиуси, обаждах се на по-известните за който се сетих но до сега удрям на камък
          Ако имате възможност помогнете

Коментар

Емо, без да съм на 100% сигурен, но в Захарна фабрика, на Кукуш 1, в сградите на бившия Инкомс, има метален цех. За гилотина съмсигурен, но не знам за абкант. Поне е в северните райони. Успех!
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Емо, я питай в бгстиил - там трябва да могат.
              2 мм ламарина може и с чук Ма то си зависи кво искаш да постигнеш всъщност.
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

На Кукуш знам една голяма мебелна фирма която има и метален цех и една за игрални автомати, но и в двете оборудването е твърде оскъдно и абкантите са престилкови а детайла не може да се огъне на престилков.
                БГ Стийл е с едно от най-сериозните оборудвания за ламарина, но те изработват индустриална продукция и не ги интересуват радиуси, те са тамън до фирмата в която работя и там първо проверих.
                С едно фи 10 плътно и отгоре налагане с чука - и това го мислех

Коментар

Колега, има една фирма в Кюстендил която има ножове със радиус. Със сигурност имат R~40 но дали имат по-малки незнам. Фирмата се казва "АБ-терм"(дано модератора него сметне за реклама) намери ги в нета и има званни за да ги попиташ.
                  Другия начин е да званнеш на фирма която е вносител на абканти и оборудване за абканти, там ще ти кажат на коя фирма в България, са доставили такъв нож! Фирма която се занимава с това е "Полимета C"(и това не е реклама).
                  Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
                    С едно фи 10 плътно и отгоре налагане с чука - и това го мислех
                    Що не додеш някоя вечер да видим дали не можем да се справим с ламарината?
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Детайлите са малки, но несъм сигурен, че ще се получи нещо красиво с чук и Ф10

Коментар

Абе то на ръка може да стане по-хубаво от заводското - има мастори ковачи факири
                        Така или иначе нищо не ни пречи да пробваме, стига Емо да е навит.

Коментар

Колега, ако не си намерил още пиши на лични мисля, че мога да ти свърша работа.
                          DEFENDER 110 - 300TDI
                          LZ1CCD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X