Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с винтоверт Спарки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с винтоверт Спарки

Имам проблем със спарки BUR2 18E Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SPARKY.png
Прегледи:1
Размер:148.7 КБ
ID:5929815 Когато започна да развивам след 2-3 оборота превключва само на ударен режим. Опитах да сваля патронника, но неуспешно. Като го развия в средата на патронника има винт, който не може да се развие. Счупих 3 отверки и не мръдна. Развивах го на ляво, да не би да е с обратна резба? Между патронника и корпуса има разстояние няколко милиметра и се вижда място за захващате с ключ, които трябва да е много тесен. Моля за съвет как да се справя със свалянето на патронника и какъв може да е проблема с ударния механизъм. Благодаря предварително.
    Последно редактирано от Ясен; 23-05-11, 20:09. Причина: стана объркване от оригиналното заглавие
    ЗА ДА МОЖЕШ, ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ!!!

От: ПРОБЛЕМ СЪС СПАРКИ

Болта на "дъното" на патронника е с лява резба.
    Самият патронник е с резба UNF 1/2"-20н.
    Свалянето на патронника няма да помогне за проблема "превключва само на ударен режим".
    Препоръчвам: ако машината е в гаранция - гаранционен сервиз.
    Ако не е: внимателно разглобяване и без груби намеси.

Коментар

Графе, изкара ми акъла с това заглавие....
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
        Питай ме мене! Още съм ококорен на кого и какъв проблем съм направил, без да знам.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Питай ме мене! Още съм ококорен на кого и какъв проблем съм направил, без да знам.
          Ма поне знаеш, че си жив и си добре...
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
            Болта на "дъното" на патронника е с лява резба.
            Самият патронник е с резба UNF 1/2"-20н.
            Свалянето на патронника няма да помогне за проблема "превключва само на ударен режим".
            Препоръчвам: ако машината е в гаранция - гаранционен сервиз.
            Ако не е: внимателно разглобяване и без груби намеси.

Благодаря за съвета

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
              Нерочно узаглавих темата така, та да пркова вниманието още повече и да съкратя срок

Коментар

И на мен ми изкара акъла. Можеше да сложиш едно уточняващо "винтоверт" в заглавието и можеше да е с малки букви.

Колкото по темата. Един китайски ключ струва 2 лева, купуваш, изпиляваш го и си имаш специален инструмент за там.

П.П. Нека някой мод го оправи заглавието, че и на други които държат на Спартак ще им се обърне стомаха.
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Следващия проблем
                  Потронника не се развърта Направих си ключ от шина и го стегнах на менгемето. Превключих винтоверта да върти на ляво, но не успях да го развъртя. Пробвах и да въртя с шината ама не.....

Коментар

От: Проблем с винтоверт Спарки

Вече стана въпрос, че свалянето на патронника няма начин да спомогне отстраняването на проблема. На оста на машината има захват за гаечен ключ - 17, на патронника също има шестогран, резбата на оста си е нормална (всичко това, след като си развил осигурителният винт в дъното на патронника).
                    Защо държиш да ремонтираш сам - въпросите, които задаваш са показателни, че това не ти е особено по силите. Откъде си, нямаш ли достъп до сервиз? За София мога да ти препоръчам много добър и сравнително евтин - разбира се на ЛС.
                    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Кой реши, че свалането на патронника ще спомогне за оправянето на проблема със смяната на режимите??? Въпроса е някой имал ли е подобен проблем и има ли представа какво точно може да е станало(какво се е прецакало)?
                      Няма място по оста кадето да се хване контра. То има много малко разстояние между патронника и корпуса. Само за един ключ и то доста тесен. Как да хвана контра и да сваля патроннка???

Коментар

Хвани един по-дълъг "Г" шестогран в патронника , но за късата страна . Пускаш да върти на ляво с пълна газ и като набере обороти го пускаш да издрънчи в ръба на тазгяха (края на Г-то ) , след няколко опита трябва да се развие .
                        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X