Търся кабел(женския) - Връзка между комп. на газовото(EasyJet) и Laptopa.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кабел
Свий
X
-
Re: Кабел
Няма да намериш. Правилните сервизи за газ ти дават кабел заедно с газовата.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
Да де, не се ли сещаш че само куплунг не му върши работа. Куплунзи колкото щеш, ама от другата страна къде е вързано към USB-то или СОМ порта? Ти ли ще го връзваш тогава?Първоначално публикуван от hf hpe Преглед на мнениетакива са куплунзите по италианските коли
такава за ламбда сонда ще стане със сигурност
довечера ще погледна в гаража дали ми е останала
4 пинова
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Е тъй де, кабела а не само половинатаПървоначално публикуван от Morskia Преглед на мнениеВие ми намерета кабела аз ще си го вържа - за тва не берете грижа
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
В смисъл? Куплунгът предполагам не е гол а свършва с някъкви кабели - това ми и трябва!Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеЕ тъй де, кабела а не само половината
Коментар
-
Кабел нямам, но виж на какво попаднах.Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнениеТърся кабел(женския) - Връзка между комп. на газовото(EasyJet) и Laptopa.
http://www.svvsystems.com/product.php?id=5Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!
Коментар
-
Да, свършва с кабели, ама към РС-то как ще го вържеш? Знаеш ли кой къде отива на USB-то или СОМ-а?Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнениеВ смисъл? Куплунгът предполагам не е гол а свършва с някъкви кабели - това ми и трябва!Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
ДА ЗНАМ! ще го вида от този който снимах!Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеДа, свършва с кабели, ама към РС-то как ще го вържеш? Знаеш ли кой къде отива на USB-то или СОМ-а?
И той така е правен!
Коментар
-
SUPER! Ама като сложиш бутилката и другите консумативи и РАБОТАТА - аз дадох 1600лв.Първоначално публикуван от fireman160 Преглед на мнение
А между другото вчера ми сложиха по-малки дюзи - 12 а преди бях с 15 - Утре ще пътувам и ще кажа колко гори с новети дюзи и нови настройки!
БЛАГОДАРЯ - От там ще си купя кабела!!!-
http://www.svvsystems.com/product.php?id=14Последно редактирано от Morskia; 12-04-07, 21:21.
Коментар
-
Ако на някой му трябва - ето:
SVV Systems Ltd.
+359 878 323497
+359 878 702100
svvsystems@gmail.com
София
Коментар
-
Кажи, колко гори с новите дюзи и настройки.Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнениеSUPER! Ама като сложиш бутилката и другите консумативи и РАБОТАТА - аз дадох 1600лв.
А между другото вчера ми сложиха по-малки дюзи - 12 а преди бях с 15 - Утре ще пътувам и ще кажа колко гори с новети дюзи и нови настройки!
БЛАГОДАРЯ - От там ще си купя кабела!!!-
http://www.svvsystems.com/product.php?id=14Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар