Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Балкан 250 Кросов1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Балкан 250 Кросов1

Здравейте на всичко нов сам в този форум затова ще ме извинявате за некои неща. Започнах един така да се каже за моите годинки амбициозен проект аз сам на 19 имам останал от дядо ми Балкан 250cc мотор и видях на много места че са си ги направили кросови моторчета и така започнах и аз днеска си беше голям студ и неможах да свърша много работа. Свалих ненужните ламаринки и започнах да мисля как да повдигна тази задница. Дадоха ми различни идеи да намеря др. амортисиьори от кола или да удължа тези ушенца, за които са хванати сегашните или просто да взема от др мотор по дългички и това е за днес. Дано всичко ми се получи и тати помага помалко , но и очаквам и помош от вас разбира се вие имата повеч опит в тея неща. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимки0276.jpg
Прегледи:4
Размер:95.7 КБ
ID:5920866Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимки0278.jpg
Прегледи:2
Размер:54.4 КБ
ID:5920867

От: Балкан 250 Кросов1

И в този раздел никой няма да ти помогне за убийство.

Коментар

Аха начи спасяваи се сам вече става

Коментар

Момче, в момента питаш с какъв нож да си заколиш кучето - да, твое си е кучето, много хора знаят с какъв нож трябва да стане, но не очаквай да ти се помогне. Правиш простотия и ти беше обяснено защо.

Коментар

Правилно ти казва Ясен.Не разваляй мотора.Ще стане по хубав и интересен ако го реставрираш.Такива в оригинален вид вече не се срещат често.
          Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.

Коментар

Стегай машината в оригинален вид! Имах някъде оригинална верига и сегменти...

Коментар

Не разваляй добрата машина-аз имах два броя,единият го бях направил,,чист крос,, нищо не стана.За да повдигнеш задницата,ти трябва обтегач за веригата.
              На балкана не му са много дълбоки зъбните колела-веригата или пада,или прескача и се разтяга.
              Много работа за....нищо. А и няма много мощност.
              Бутало и сегменти от трабант стават, но пак не е това което трябва.
              Но ти си млад,и след като искаш -започвай и успех.
              Да, забравих-има един начин да се вдигне задницата,но трябва да се местят ушите на двигателя.

Коментар

И аз така мисля-много по интересен ще е реставриран в оригиналния вид!Колкото добре и кадърно да го направиш ефекта няма да е кой знае колко голям!Освен това се замисли как би издържал един 40 годишен мотор в гората или на крос пистата!Ако ти се кара крос по добре Балкана го продай на някой ценител и си купи нещо,което е правено за тази работа!А в ретро раздела ценители има много....!
                TLC 120 Prado
                Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X