Имам такова и искам да сваля фланеца от шпиндела. На големите стругове той е на резба, но тук не знам как е. Има ли някой тук, който го е свалял ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стругче Хоби 7
Свий
X
-
От: Стругче Хоби 7
Колега ако не бъркам,това е хоби7/сн20/ ако да,универсалчето ти е на 3болта, а плочата отзад е цялото вретено,предполагам за да го извадиш,трябва да избиеш задната шайба и излиза с лагерите.
Защо ти е да го махаш ,лагерите ли са испяли песента .?
Коментар
-
Да, имат луфт, по-точно този откъм универсалчето. Аз мислех, че е като на големите, така е много кофти. Благодаря все пак.Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
имат право да гласуват на избори.
Коментар
-
Ами и на голямите, вала ,който движи универсала е директно вързан с ремъчната шайба.Някой голями са на резба /плочата/ особено С10,това е малко техническа недомислица, вярно ,по удобно е,но в процеса на работа,се износва винтовата резба , и почва да хлопа или има опасност от развиване.!
Коментар
-
здравейте колеги,
наскоро и аз си закупих такова стругче /хоби 7/ може и да е хоби 8 дори собственика така и не можа да ми каже със сигурност а и табелката отпред беше изцяло изтрита но за съжаление чак след като го бях купил установих че липсва тази част от вътрешната страна на дръжката за самохода която го зацепва за супорта и сега реално не мога да му ползвам самохода.
Ще бъда много благодарен ако някой може да ми ми изпрати някаква техн. документация за въпросният струг или ако може да ми снима въпросната част за да се опитам да я направя , въпросната част е тази която е хваната с 4бр. болта от външната страна /от към дръжката за самохода а самата част е самата връзка към самохода.
Благодаря ти предварително.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар