Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при избор на сервиз

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ при избор на сервиз

Претърпях ПТП с лекият ми автомобил Тойота Авенсис. Застрахователя ми отказа да прати колата за ремонт в ТМ-ауто където си я подържам и ми даде списък с сервизи от които да си избера.
    Надявам се някой който има опит с някои от сервизите да сподели и да ми помогне в избора.
    Ударът беше в предна лява гума (изкривена е ) и левия калник е смачкан- т.е. окачване и ламарини.
    Ако мястото на темата не е тук ще помоля модератор да я премести на правилното място.
    Също за да не се приеме мненията за сервизите като реклама- може мненията и на лични (нека модератор да каже)
    Идеалният вариант ще бъде някой съфорумец да работи в някой от посочените сервизи.

Ето и списъкът: Авто холд ООД; Авто-експрес ЕООД; Авто-си ООД; Автосервиз изток АД; Ай Енд ДИ сървиз ООД, Амарант 2003, АС Ауто Груп, Ауто Екип, Аутоексперт експрес, Ауто пейнт, Ауто макс, Булавто, Бългериан Трак Сървис, Викингс, Геси, Д-К-В ООД, Джемини 4 ООД, Джоки ЕООД, Давит Ек София, Денис Ауто, Дибора, Ди Ем Би Колор Сървис, Евросервис Тандер, ЕМК Н ООД, ЕТ Авто-Бил-Печо Димитров, ЕТ Джек- Йордан Тодоров, ЕТ МИК- Димитър Стойнов, Интеркабел ЕООД, ИСИ 7 ЕООД, Капчин ЕООД, Кар Тунинг ЕООД, Кар Къмпани ЕООД, Кръци ЕООД, Лазурит Сервиз, Лоялти С.М.С., Мауто 2008, Мегатрон Сервиз, Пентфил и карлинг България, Сервиз Мерцедес, Сион-ТД, Си Кей Мото, Спиид, С и Р Къмпани, Субару-Томей Сервиз, Тринити Клуб, Тара-Кар, Турист Сервиз рентакар, Цая 96, Юве и Ко, Юнитрейд-Сервиз.

Ще съм много благодарен на всеки съвет, че до сега много съм си патил от майстори.
    Cherokee XJ 4l, Cherokee KJ 3.7l , Toyota Avensis- продава се 2500лв.

От: Помощ при избор на сервиз

Имах поглед и познати в сервиз "Изток" докато беше в квартал "Изток" сега им загубих следите но там тенекиджиите бяха много добри. Юнитрейд ако не е някъкво съвпадение на името беше официалния вносител на Ауди и Фолксваген намира се в жк "Дружба" там преди десетина години правиха колата на сестра ми от тежък удар и я направиха перфектно но това беше преди много години.
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

За Авто холд мога да ти съдействам,познавам ги! Общо взето,има добри отзиви! Ако не друго,поне ще избегнеш "циганийките",които могат да сътворят!!!
      088пет722пет99
      http://www.hydropompi.com/

Коментар

С Викингс съм работил - бивши колеги са, разбират си от работата, но последно имам наблюдения отпреди 3 години.
        От Юве и Ко имам недобри впечатления, но и това беше отдавна.
        Част от останалите са ми само задочно известни...

Коментар

ЕТ Джек- Йордан Тодоров е изключително добър сервиз.
          sigpic
          Land rover lightweight-series 3
          Range Rover V8
          Range Rover Classic Vouge SE V8
          Mercedes G280

ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!

Коментар

Дано след 3 години човека е успял да я оправи....

Коментар

Първоначално публикуван от ivan kerchev Преглед на мнение
              ЕТ Джек- Йордан Тодоров е изключително добър сервиз.
              Майтапа на страна един нескромен въпрос . Как попадна на тази тема.

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
                Майтапа на страна един нескромен въпрос . Как попадна на тази тема.
                Керчев е все пак
                Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X