Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЦПУ рязане (лазер/фреза) на стомана за преходна плоча - подмяна на двигател на ЛУАЗ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ЦПУ рязане (лазер/фреза) на стомана за преходна плоча - подмяна на двигател на ЛУАЗ.

Здравейте,
    Можете ли да ме насочите към фирми които режат или да дадете какъвто и да е съвет относно следното начинание.
    Мой приятел иска да сменя двигателя на ЛУАЗ 969 с такъв от Жигула. Материала е \"некаква\" стомана. Примерно стомана 3 или 45.
    Ето самите чертежи:

Детайла е доста голям, а повечето фирми ражат само ламарини.
    Ако може някой да ме насочи ще съм благодарен.

П.П.
    Въпреки че не го одобрявам, споменаването на имена на форми може да се сметне за реклама. Може би те трябва да се казват на лични.... знам ли,
    Прикачени файлове
    Георги Тонев

От: ЦПУ рязане (лазер/фреза) на стомана за преходна плоча - подмяна на двигател на ЛУ

"Векторе", "МеталМ" преди "Тарана" в дясно, звънни да ти обясня....май са си увеличили малко срока на изпълнение от сега за след малко до към една седмица
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

От: ЦПУ рязане (лазер/фреза) на стомана за преходна плоча - подмяна на двигател на ЛУ

Жорка, аз скоро рязах законтрящи шайби за предните главини на Ферозата, но не знам дали режат по-дебело от ламарина. Ако не свършиш работа с Дядо Владо кажи да ти дам скайп на човека. Фирмата не знам как се казваше .....
      Георги Танев (0+)
      Land Rover Discovery 1 300 TDi
      Land Rover Club Bulgaria
      0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

А, благодаря много и на двама ви!
        Предавам информацията към човека и ще пиша тук какво се случва.
        Поздрави.
        Георги Тонев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X